Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmasın acilen tüm yönetim kurulunun twitterlarını kapattırması gerekiyor yönetimdeki insanlar iğrenç tamam ama bunları ifşalayanlar bulup twit atıp kaç takipçi alıcam derdinde başka düşünceleri yok

Önce kendi hesabını kapatmalıydı seçildikten sonra.

FutbolArena

@futbolarena
Replying to @futbolarena
🗣 Marc Gonzalo: "Sosyal medyadan çok tehditler aldım. Bana 'Ya ülkeyi terk et, ya da seni geberteceğiz' dediler." (Beyaz TV)

49m

FutbolArena

@futbolarena
Replying to @futbolarena
🗣 Marc Gonzalo: Herkes malum takım yazdığımı söylüyor. Yanlış çeviri, otomatik çeviri. Google Translate'a girip 'There was a certain team' yazın. Belli bir takım. Zaten ben o fotoğrafta Galatasaray formasını gösteriyorum." (Beyaz TV)

49m

FutbolArena

@futbolarena
🗣 Marc Gonzalo: "Ben İspanyolum. Barcelona'yı tutuyorum. Türkiye'de öylesine takım tutuyordum. Delgado ile tanıştıktan sonra Beşiktaşlı oldum. İlk olarak Galatasaraylıydım. Sonra Fenerbahçe reklamında da oynamıştım." (Beyaz TV)

56m

bu herifi unutmayalım

FutbolArena

@futbolarena
Replying to @futbolarena
🗣 Marc Gonzalo: "Sosyal medyadan çok tehditler aldım. Bana 'Ya ülkeyi terk et, ya da seni geberteceğiz' dediler." (Beyaz TV)

49m

FutbolArena

@futbolarena
Replying to @futbolarena
🗣 Marc Gonzalo: Herkes malum takım yazdığımı söylüyor. Yanlış çeviri, otomatik çeviri. Google Translate'a girip 'There was a certain team' yazın. Belli bir takım. Zaten ben o fotoğrafta Galatasaray formasını gösteriyorum." (Beyaz TV)

49m

FutbolArena

@futbolarena
🗣 Marc Gonzalo: "Ben İspanyolum. Barcelona'yı tutuyorum. Türkiye'de öylesine takım tutuyordum. Delgado ile tanıştıktan sonra Beşiktaşlı oldum. İlk olarak Galatasaraylıydım. Sonra Fenerbahçe reklamında da oynamıştım." (Beyaz TV)

56m

bu herifi unutmayalım
Yazık aga

torrent bey önderliğinde arka arkaya galibiyetlerle havayı değiştireceğiz

Önce kendi hesabını kapatmalıydı seçildikten sonra.
Yahu tanınan adamsın, iş adamı sayılırsın, baban Faruk Süren, yahu bu nasıl bir rahatlık? Normal biri yazarken çekinir bir tanıdık görür vs diye. Rezillik bu resmen. Bizi geçtim eşi çoluğu çocuğu var.

soyle bir forvetimiz olsa keske

1642285778980.webp

Seçim kararı vakit kaybetmeden alınmalı. Zaten görünen o ama en azından şimdiden açıklanmalı bu kulübün artık kaybedecek ne bir dakikası ne bir sezonu ne de bir şampiyonluk lüksü yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt