Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav nefret ediyorum şu FT yalakası olan taraftarlardan. Ben de seviyorum hocayı ama gelin tek tek açıklayalım gitme nedenlerini;

- Ligde başarısızlık,
- Transferde net başarısızlık (Son sene alınan oyuncular hariç.),
- Yerli oyunculardaki kalitesizlik (Ligde kafaya taktığı oyuncuları alıyor, çoğu vasatı geçemiyor.),
- Antrenmandaki kalitesizlik ( Farklı takımdan gelen futbolcular 2-3 hafta iyi görünüp diğer hafta ft idmanı yiyince vasatlaşıyor.),
- Adam kayırma (Arda, Feghouli ve dahası.),
- Oynatmadığı adamı silme (Assunçao 2 maç oynadı, adam piyasada yok.),
- İyi oynayan adamı nedensiz yere diğer hafta kesme, (Mostafa'nın bu halde olmasının tek sorumlusu.),
- İkinci bir akla ihtiyaç duymama (Yardımcı ismi kesinlikle kendi seçecek, Evren Turhan'a kadar düşmüştü en son.),

bunlar sadece aklıma gelenler. Daha bir sürü vardır. Hala neden yok satıldı falan deniliyor ki? Küme mi düşmemiz bekleniyordu acaba? Bir yerde başarısızlık varsa ceza kesilir, isterse efsanen olsun. Kimler kimler ne şekilde gönderildi ki biz yine çok saygılı bir şekilde gönderdik Terim'i.

3 mac kazanalim herkes susar gibi

lig tarihimizin en kötü sezonunu yaşatmışken oldu bunlar, bi de başarılıyken gönderilseydi floryayı yıkardılar demekki.
Takim ligde dökülüyor kupada elenmiş, 200 kiloluk arda kurtarici olarak girmis.forveti her mac degismis iy oynayan ertesi hafta yedek beklemis vs say say bitmiyor ömer bayram kaptan olarak sahaya cikmis. Babel ömer arda feghouli hala takimda.

Şu yaşanılanlar tüm başkanlara ders olmuştur da bir daha getirmezler takımın başına umarım. Başarısız olduğunda gönderemiyorsun adamı resmen kendi gittiği yetmiyor arkasındakileri de aleve sürüklüyor kulüp ile birlikte her gidişinde.

Takim ligde dökülüyor kupada elenmiş, 200 kiloluk arda kurtarici olarak girmis.forveti her mac degismis iy oynayan ertesi hafta yedek beklemis vs say say bitmiyor ömer bayram kaptan olarak sahaya cikmis. Babel ömer arda feghouli hala takimda.
biat kültürü böyle bişey. düşünme yetisi tamamen buharlaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt