Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hay Terim kadar başınıza taş düşsün Hemi. Kulübü hallaç pamuğuna çevirdiniz. Terimci bebeler. Hoca da açıklama yapmıyor . Kulübü rahatlatmak adına . Hırs varya işte onu birilerinden çıkarmaya çalışacak. 3 senedir takım ne oynuyor kardeşim . Medya ile Terimci tayfa El ele vermiş iyice rezil etmeye çalışıyor camiayı . Başardınız . Bu takım hangi psikoloji ile maç oynayacak acaba . YETER ...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam zamanında yazılan bu twitler baştan aşağı yanlış da şu an bunları tarayıp ortaya döken, organize eden sonra da ben GSliyim diyen adam iyi niyetli değildir

Hay Terim kadar başınıza taş düşsün Hemi. Kulübü hallaç pamuğuna çevirdiniz. Terimci bebeler. Hoca da açıklama yapmıyor . Kulübü rahatlatmak adına . Hırs varya işte onu birilerinden çıkarmaya çalışacak. 3 senedir takım ne oynuyor kardeşim . Medya ile Terimci tayfa El ele vermiş iyice rezil etmeye çalışıyor camiayı . Başardınız . Bu takım hangi psikoloji ile maç oynayacak acaba . YETER ...

CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
küme düşürmek istiyorlar. o zaman rahat ederler

FT olmasa bile bu çıkan haberler, bu yapılanların ardında onun çevresindekiler var ve Galatasaray'a hiç bir şey kazandırmayacak. Birinin derdi varsa çıksın konuşsun, aksi taktirde ne bu operasyonları yapan kalır, ne yaptıranlar ne de yapılanlar. Geriye Galatasaray kalır, Galatasaraylılar kalır.

Takip etmiyorum, etmem de ama ona rağmen sıkıldım.

Bu olaylar FT’ye de zarar veriyor hocada içinde bulunmak istemiyordur, bu olaylar bitecek hocayı sevenler yönetimi yedi diye hatırlanacak ama gerçek; etkileşim manyağı twitter trollerinin derdi istifa edilmesi değil beğeni toplamak,takipçi kasmak.

Komik olan "başkanim" diyip güzelleme yapiyorlardi isitan gün söyle iyi böyle iyi diyorlardi.neyse

Tamam sinoplu olabilir o zaman. Muslu soyadlı sinoplu bi aile var tanıdığım tam bi dolandırıcılık uzmanılar
akasya-durağı-sinan-1-hd-yeni.webp

Bu kadar rezillik ve basın toplantısındaki göz göre göre söylediği yalanlardan sonra istifasını umutla bekliyorum.

Ne hale getirdi herif kulübü, hayal kırıklığı

Bu olaylar FT’ye de zarar veriyor hocada içinde bulunmak istemiyordur, bu olaylar bitecek hocayı sevenler yönetimi yedi diye hatırlanacak ama gerçek; etkileşim manyağı twitter trollerinin derdi istifa edilmesi değil beğeni toplamak,takipçi kasmak.
Valla hoca da çıkıp , sükunet mesajı verip , ortalığı yatıştırmıyorsa bu işe ortak oluyor demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt