Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Dursun özbek hükümete de yakınmış işimize yarar diyolar. Manavdan armut seçiyolar sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun özbek hükümete de yakınmış işimize yarar diyolar. Manavdan armut seçiyolar sanki
Valla hoca da çıkıp , sükunet mesajı verip , ortalığı yatıştırmıyorsa bu işe ortak oluyor demektir.
Vakit dursun vaktiDursun özbek hükümete de yakınmış işimize yarar diyolar. Manavdan armut seçiyolar sanki
Oralara düştüysek adnan polat gelsin bence bi de o nasıl batıracak bakalımVakit dursun vakti
Terim'in yakın çevresi yapıyor bunları kendisinin bilmeme ihtimali yok. Umarım bu süreç sonunda tüm safralardan kurtuluruz. Ama bu olay Terim'i de büyük zarar veriyor. Bundan sonra Galatasaray'da profesyonel olarak görev alma şansı kalmamıştı zaten ama başkan falan olma ihtimali de yok artık hatta bundan sonra belirli bir dönem Galatasaray'da başkanlık tekrar eskisi gibi liseli ağırlıklı olur. Tabi başkan ve yönetici olmak isteyen insanlar bulabilirsek. Bundan sonra ne güçlü yönetici nede başkan bulamama ihtimalimiz çok kuvvetli bence. Kıraçlar tekrar eski güçlerine kavuşsalar da İpek Kıraç başkan olsa keşke.FT olmasa bile bu çıkan haberler, bu yapılanların ardında onun çevresindekiler var ve Galatasaray'a hiç bir şey kazandırmayacak. Birinin derdi varsa çıksın konuşsun, aksi taktirde ne bu operasyonları yapan kalır, ne yaptıranlar ne de yapılanlar. Geriye Galatasaray kalır, Galatasaraylılar kalır.
Takip etmiyorum, etmem de ama ona rağmen sıkıldım.
Defansları leş gibiymiş sanırım öyle diyolardı , çocuk için iyi şans tecrübeleniyor
Hoca gsye zarar vermez
Bence dursun gelecekBundan sonra ki başkan eşref hamamcıoğlu olur 1 seneye kalmaz onuda göndeririz sonra metin öztürk gelir böyle devam eder
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dursun bir kenarda.Vakit dursun vakti
Yanlışhocadan nefret ettim artık
Otelde yenen çerezlerin faturalarını bile kulübe kesmiş bir adamı başkan yapmazlar büyük patlattılar onuBence dursun gelecek