Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zorluyla konuşmuş gel seçime girelim demiş kimse yanaşmıyormuş

Zengin yönetici ile oluyordu is, nereye kadar? Takim kendi kazanmali artik.

AA: Mustafa Cengiz gibi çalışkan bir başkan gelmez. Galatasaray'a halen borcumu ödemedim ben Galatasaray'a aşık birisiyim.

Doğru diyor apo başkan, bozuk para gibi adam harcıyoruz haliyle de kimse yanaşmıyor. Şimdi ahmet nazif zorlu gelip küfür yemeyi göze alır mı? Adam sosyal medyada tşşk malzemesi olmak istemez ki

Taraftar: Galatasaray'a tekrar Fatih hocayla gelseniz pozitif yansır bu nasıl olur ?

AA: Şimdi nasıl söylesem bilmiyorum şu an Galatasarayda bir yönetim var bize yakışan onlara destek olmalıyız. Yönetimde olmasam da desteklemem gerekir. Gs zor durumda galatasaraylıyım diyen herkes Galatasaray'a el uzatmalı destek olmalı

İyi galatasaraylıların hepsi AA'yı arıyormuş (mod emre)

AA: Konuştuklarımı kimse yazmasın moderatör emre hariç, Galatasaray nasıl bu hale geldi inanamıyorum

AA: Burak da bir şeyle yapmak istiyor elinden geldiği kadar çabalıyor bilmiyorum bir şeyler var elbette

AA: Geçen sene bir haykırışım vardı Adalet diye bağırıyordum, inanın şu birkaç gün içerisinde aynı çağırışı yapabilirim, keremin pozisyonunu anlamak mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt