Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Daha öncede söylemiştim. Terim oyuncularla Okan kadar sıkı bir bağ kuramadı. Çoğu oyuncuyu küstürdü. Egolarını hiçbir zaman bir kenara bırakmadı. Özellikle son 3 sezon. Okan maç sonu analizleri olsun eksikleri giderme konusunda olsun çok gayretli. Mütevazi. Bende gelmesini istemiyordum şu inter mevzusundan dolayı ama yanılttı bizi. Çiçeği burnunda sayılır. Etrafındaki insanların fikirlerine değer veren etrafındaki insanlarla bilgi alışverişi yapan birisi. Her maç gözlüklü yardımcısı ilede uyumlu ve kontak halinde. Bu güven takım içindede gözlemleniyor. Terim terim olarak kalmalı ve Okan Buruk Atom Okan hoca olarak yeni bir hikaye yazmalı. Oyuncu değişikliklerinide tamamlarsa gayet iyi ve genç bir hoca olacak. Takımda bunu yansıtıyor. Maşallah ki bu uyum hiç bozulmasın bozulmaz 🙏🏻

Di Maria ismini duyuyorum Yabancı kaynaklarda.

Muslera-Okan
Boey-Dubois
Nelsson-Emin
Abdülkerim-Kaan
Kazımcan-Emre
Torreira-Berkan
Oliveira-Midtsjö
Rashica-Yunus
Mertens-Mata-Yusuf
Kerem-Barış
Icardi-Gomis

Lig maratonunda direkt kullanabileceğimiz 23 tane oyuncumuz var. Yusuf'tan sezon içerisinde bir noktada bir dokunuş bekliyorum umarım katkı alırız. Kaan'ın gelmesi defanstaki opsiyonlarımızı çok arttıracak. Bu kadronun lig için oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum ama fırsat çıkarsa bir sol bek ve bir yedek forvet ile daha da güçleniriz.

Arkadaşlar konu ile alakasız ancak bir sorum olacak. 8 yaşındaki oğlum ile Trabzon maçına gitmeyi düşünüyoruz.
Çocuk ücretsiz girebilir mi?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha öncede söylemiştim. Terim oyuncularla Okan kadar sıkı bir bağ kuramadı. Çoğu oyuncuyu küstürdü. Egolarını hiçbir zaman bir kenara bırakmadı. Özellikle son 3 sezon. Okan maç sonu analizleri olsun eksikleri giderme konusunda olsun çok gayretli. Mütevazi. Bende gelmesini istemiyordum şu inter mevzusundan dolayı ama yanılttı bizi. Çiçeği burnunda sayılır. Etrafındaki insanların fikirlerine değer veren etrafındaki insanlarla bilgi alışverişi yapan birisi. Her maç gözlüklü yardımcısı ilede uyumlu ve kontak halinde. Bu güven takım içindede gözlemleniyor. Terim terim olarak kalmalı ve Okan Buruk Atom Okan hoca olarak yeni bir hikaye yazmalı. Oyuncu değişikliklerinide tamamlarsa gayet iyi ve genç bir hoca olacak. Takımda bunu yansıtıyor. Maşallah ki bu uyum hiç bozulmasın bozulmaz 🙏🏻
En büyük sorunu kendisi ile zaten. Adam gibi teknik ekip kursaydı, hem kendisi için nemde bizim için daha hayırlısı olacaktı, ama terim efendi maalesef bu önerilere sanki küfür edilmiş gibi elin tersi ile itti

Boey için bu yorumu yapan adama tazminat ödememek lazım. Futbolcuları kaçırmak için hatalı raporlar sunuyordu diye savunma yazılmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasımpaşa’nın 16 yaşındaki solbeki savunmada sağlam, fizik müthiş. Hücum katkısını başka maçta gözlemlemek lazım ancak ayağı da iyi duruyor. Takip edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt