Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PVA PSV'ye gidiyor haberleri var.
@Hayri Cund bu forumun gece halini gunduze nasıl ceviririm
sağol, kolaymıs.tercihlere girmiştim ama okumadan cıkmıstımsağ üstteki sergen zeren - tercihler - tema
evetBu Rik Elfrink sanki Brumanin opsiyonunu zorunlu oldugunu aciklayan ilk kisi degilmiydi?
Hollanda'nın en güvenilir muhabirlerinden.Bu Rik Elfrink sanki Brumanin opsiyonunu zorunlu oldugunu aciklayan ilk kisi degilmiydi?
pvayı gönderelim daha iyi küme düşürebilirPVA ve Seferovic'i Kasımpaşa yerine Avrupa'ya göndersek çok daha güzel olur diye düşünmeye başladım.
EvetBu Rik Elfrink sanki Brumanin opsiyonunu zorunlu oldugunu aciklayan ilk kisi degilmiydi?
istanbulspor'un yönetim kurulunu falan inceleyin kimler kimler varKasımpaşa ve Sivas kümeye, , önümüzdeki yıldan sonra başakşehir ve diğer İstanbul takımları yallah , rize amatöre, Sivas düşünce yönetimi değişir zaten geri gelsin , , şehir takımları gelsin İzmir den de takım gelsin , aşağıdan Eyüp, Pendik zorluyor , ligi İstanbul ligine çevirdiler resmen ...bazı parti yalamaları takımlara yatırım yapmaktan vazgeçsinler, bu furya sona ermeli, sizin FM de yapmaya çalıştıklarınızı bazıları bizim paralarımızla gerçek hayatta deniyor
Philipp Max zu Frankfurt olursa PvA zu PSV