- 16 Haziran 2010
- 191.229
- 134.126
- 6.478
Dun forvet aldilarAdana Demirin yerinde olsam Seferi alırdım. Forvetsiz oynuyorlar ligin başından beri. Ndiaye vasat baya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun forvet aldilarAdana Demirin yerinde olsam Seferi alırdım. Forvetsiz oynuyorlar ligin başından beri. Ndiaye vasat baya
İstanbul'dan ayrılmayacağına dair haberler vardıAdana Demirin yerinde olsam Seferi alırdım. Forvetsiz oynuyorlar ligin başından beri. Ndiaye vasat baya
bence sol bek kesin olarak alınmaz, dubois düşünülür
Adana Demirin yerinde olsam Seferi alırdım. Forvetsiz oynuyorlar ligin başından beri. Ndiaye vasat baya
o yüzden birinci öncelik forvet ya da kanat forvet tarzı bir oyuncu olacaktır. Sol beke türk oyuncu düşerse son dakika alırlar gibi, yoksa öncelik değildirAdaptasyon sürecini geçti ve fena gitmiyor ama o da sakatlığa meyilli gibi bizdeki periyoduna bakarsak.
Forvet bence daha önemli zaten. Icardi cezalı veya sakat olduğunda, ya da salarsa bir sebepten şampiyonluk için sıkıntı çekeriz.
Gomis zorlu maçlarda 5 yıl önce de kayboluyordu, şimdi Anadolu takımlarına karşı da 20-30 'da bitiyor haklı olarak yaşı gereği.
Ama son 15-20 dk 1 farklı öndeysek disiplinden kopan takımlara karşı hala önemli silah.
yaz döneminin son günlerinde acaba bize düşer mi diyorduk
o yüzden birinci öncelik forvet ya da kanat forvet tarzı bir oyuncu olacaktır. Sol beke türk oyuncu düşerse son dakika alırlar gibi, yoksa öncelik değildir
Salaklar işte kullanamadılar mallarasombalongayı nie istiodun o zmn rtaş.
Onyekuruyu alsaydik keske sankiEmmanuel Denis deniyor kanat forvet için