- 27 Ocak 2010
- 132.094
- 97.124
- 5.488
fetişneden ısrarla forvet arıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fetişneden ısrarla forvet arıyoruz
pva cosku yaratmaz ama.sanırım ikizler etkisinden ötürü haber trafiği yogun olacak,alacagımız haberler duygusal anlamda cosku yaratabilirPvA gidiyor, çoğunluk mutlu olur herhalde.
PSV ile anlaştığımız an PvA akşam ya da yarın sabah uçuyormuş.
Icardi'ye bir şey olsa forvetimiz yokneden ısrarla forvet arıyoruz
Bunu bilmiyordum şimdi daha da arttı hissiyatim seferi götür rebici getir işi olabilir
Lan bu haberi ben verdim. @Murat DurmazBurhan Can Terzi: Luka Jovic’in menajerlik şirketi Seferovic’in menajerlik şirketi ile aynı. Galatasaray’ın ilişkilerinin iyi olduğu bir menajerlik şirketi.
Bizim parlattığımız Ozan Kabak, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kaya var ilk önce parlattığımız sonra İnter'e satmayıp gözüne kömür kaçınca düşen.yaş bazında geldiği için diyom. ki makedon türkü degil mi o
tamam ben iddian için demedim sadce sordum
Tebrik ederiz reisLan bu herifi ben verdim. @Murat Durmazattı. Terzi verince beğenir. Türk medyasına Jovic konusunda yön verdim.
![]()
ozan kabak meh de kerem daha okeBizim parlattığımız Ozan Kabak, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kaya var ilk önce parlattığımız sonra İnter'e satmayıp gözüne kömür kaçınca düşen.