Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanliz borini alirsak seneye Rashica kalmayabilir. Insallah öyle bir sey düsünmüyoruzdur

Nando
Boey nelsson abdul Kazim
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

Okan
Dubois Kaan Ross emre
Haci Berkan
yunus Mata borini
Gomis

+ baris, yusuf felan da var

Hey masallah

Borini tam da almamız gereken kanattı, bizde zekasiz ama fiziksel özelliği ii kanat cok
ama kerem'in pozisyonunda oynuyor genelde üstat. yer bulmak zor olur gibi geliyor bana. kalitesine diyecek bir şey yok tabi.
ben topu taşıyabilecek bir oyuncuyu elzem buluyorum bizim takımda. hücumdaki eksik parça o tip bir adam bence.

Olm Borini'nin yarın Bjk maçı var. Alındıysa da yarınki maça çıksın öyle alınsın.

kaan ve olursa borini 3-4 bölgede ortalama üstü oynayabilen oyuncular

gayet mantıklı transferler olur bnc

Hacıya hocaya gerek yok. Bilimin ışığı altında tüm yollar Fofana'ya çıkıyor. Basın parayı getirin.

Borini fbye HacıAhmedovic de bjkye çok yararlı olur gibi geliyor bu yüzden bize gelmelerini istiyorum.. Özellikle Haci-Gedson ikilisi can sıkıcı .. Haciahmetovic nerede kimin yerine oynar bilemiyorum yaklaşık 2 yıldır ligden istediğim belki tek adamdır..Kesinlikle büyük takım oyuncusu havası var cocukta

Borini 2 bölgeyi yedekleyen, ligi tanıyan ve muhtemelen maliyeti düşük bir oyuncu. İcardi yedeği için yıldız transferi yapmak yerine Borini çok daha makul. Solbek ve olursa Oliviera'yı yedekleyebilecek bir isimle transferi kapatmak gerek.

Nevzat inşallah reklam yapmamistir

Transfer haberinden bağımsız Yakup cinsin teki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt