Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Transfer ne zaman kapanıyor yav kapansa da rahatlsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene başı çok istiyordum ama bu herif futbolu sanki kafasında bitirmiş26 -28 ocak 2023
Tottenham'ın mukavelesini yenilemeyeceği Lucas Moura, şu anda tüm tekliflere kulaklarını kapattı. Galatasaray, devreye Taffarel'i soktu. İtalya basınındaki haberlere göre; Roma ve Galatasaray, Lucas Moura için kapışıyor
Ekli dosyayı görüntüle 190235
Icardi yetmiyo muManyak lazım bu takıma biraz da
Maxwell Cornet'e ne dersiniz?
kasımpaşa ve konya maclarında iyiydi yusuf.zaten 6 macta sonradan girip şans bulmus10 numara da Mertens arkasında Yusuf Demir'e güvenmek istiyorum ama Kasımpaşa maçı hariç diğer tüm maçlarda kötü tercihler üstüne fiziksel yetersizlikleri vardı. Keşke ilk geldiği Kasımpaşa maçındaki gibi diri, istekli, boş alan yaratan tam takım oyuncusuna dönüşse ben sorunun sakatlık olduğunu sanmıyorum geçen Hatayspor maçında maç 3-0 ama oyuna giremiyor yabancı sınırı da değil umarım yakın zamanda kazanırız.
deriz tabi ki de renktaş.
Konya maçında beğenmedim çok top ezdi aynı şekilde Yunus da çok top ezmişti. Basit oynamayı öğrenmesi lazım kupa maçında önü boşken koşamadığında fiziksel olarak baya gerilediğini görmüştüm. Umarım toparlar.kasımpaşa ve konya maclarında iyiydi yusuf.zaten 6 macta sonradan girip şans bulmus