Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara da Mertens arkasında Yusuf Demir'e güvenmek istiyorum ama Kasımpaşa maçı hariç diğer tüm maçlarda kötü tercihler üstüne fiziksel yetersizlikleri vardı. Keşke ilk geldiği Kasımpaşa maçındaki gibi diri, istekli, boş alan yaratan tam takım oyuncusuna dönüşse ben sorunun sakatlık olduğunu sanmıyorum geçen Hatayspor maçında maç 3-0 ama oyuna giremiyor yabancı sınırı da değil umarım yakın zamanda kazanırız.

29 kasım 2022

1675115314826.png

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur Paris'e gidiyor. PSG CEO'su Henrique ve sportif direktörü Luis Campos ile bir araya gelecek ve Mauro Icardi'nin durumunu masaya yatıracak

Erden Timur ayrıca PSG'de çok fazla forma şansı bulamayan ve kiralanması düşünülen bazı isimler hakkında bilgi alacak. Renato Sanchez, Carlos Soler ve Fabian Ruiz bu isimler arasında yer alabilir.

Orta saha ve forvet alirsak bana göre mevki anlaminda eksik kalmiyor.
Kalan 16 mac icin elimizde sol bek icin Dubois, Kazimcan ve Emre var.
Forvet aldigimiz taktirde elimizde 9 hücum oyuncusu olacak. Kanat ve forvet arkasi transferi mümkün görünmüyor.

Son maclarda
Kerem'in katkisi var
Icardi'nin katkisi var
Yunus'un katkisi var
Rashica'nin katkisi var
Mertens'in katkisi var
Baris'in katkisi var.

Forvet gelecek daha.

Gomis ve Mata fiziksel gücün cok lazim olmayacagi Ümraniye, Kasimpasa, Karagümrük ve Istanbulspor gibi rakiplere karsi faydali olabilir. Takim icin büyük moral ve motivasyon kaynagi ikisi de.

Burhancan Terzi: "Son dakika bilgisi aldım. Seferovic Kasımpaşa'ya kesin olarak gitmedi hatta başka bir takıma gidebilir."

psgden transfer gelir diye düşünüyorum nedense:hmmm:

10 numara da Mertens arkasında Yusuf Demir'e güvenmek istiyorum ama Kasımpaşa maçı hariç diğer tüm maçlarda kötü tercihler üstüne fiziksel yetersizlikleri vardı. Keşke ilk geldiği Kasımpaşa maçındaki gibi diri, istekli, boş alan yaratan tam takım oyuncusuna dönüşse ben sorunun sakatlık olduğunu sanmıyorum geçen Hatayspor maçında maç 3-0 ama oyuna giremiyor yabancı sınırı da değil umarım yakın zamanda kazanırız.
kasımpaşa ve konya maclarında iyiydi yusuf.zaten 6 macta sonradan girip şans bulmus

Breton Diaz, Ryan Kent, Alfredo Morelos, Josh Maja bu adamların sözleşmeleri sezon sonu bitiyor gözüküyor. Acaba bunlardan biri uygun bonservise gelir mi?

Bu Baufol tip olarak yan çar Gezzhalmış.
Diyorum gözüm bir yerden de ısırıyor, DKdaki anacı cocukmus 🤣🤣

Osya tunuslu laidouni olabilirdi ama onuda union kapmış 4e

kasımpaşa ve konya maclarında iyiydi yusuf.zaten 6 macta sonradan girip şans bulmus
Konya maçında beğenmedim çok top ezdi aynı şekilde Yunus da çok top ezmişti. Basit oynamayı öğrenmesi lazım kupa maçında önü boşken koşamadığında fiziksel olarak baya gerilediğini görmüştüm. Umarım toparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt