Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnatçı biri Fatih Terim.
Başarıları ve kazandırdıkları yadsınamaz.
Bazen her şeyin ama bitmesi gerektiği bir noktada vardır, çok istedi almayı 23.sampiyonluğu da ilki pandemiye kurban gitti, ikincisi organize halde dönen dolaplara, sonuncusu da proje ayağına...
Ona rağmen o kötü sezonda AL başarımız büyük iş. Burada da bunu hep söyledim. Barça hakeme oynadı, hakkımızı gasp etti diyebilirim, yoksa bir yarı final içten değildi. Oradaki havamız farklıydı. İnşallah bu sefer bu yerlerde yeniden göstereceğiz gücümüzü.
bir terimci olarak terimi basarısız görmeye dayanamayanlardanım.ama digerleri dayanabilyo,nasıl dayanıyosa.her kosulda sevgiymiş bunun adı,adamın psikolojisi alt üst oldu kurulan tezgahlardan,iki baskan ve yönetimde adamı yalnız bıraktı,albayrak bile düşman oldu.hala gelmesini istemek yanlıstı.

Ümraniye ve TS maçlarını alıp 12/12 yaparsak bizi göstere göstere doğramaya başlayacaklarını düşünüyorum. Hatta TS maçına Palabıyık veya Mete tetikçilerini verirler direkt orada müdahale etmek için.

Bu maçta bile atanan hakem garip bana göre. İyi de yönetebilir de bu kadar kritik maça test maçı gibi birini atamak garip. Alanya maçı gibi olsa Allah korusun, ipini kolay kesecekleri bir yem gibi...Biz bize olanla kalırız sadece.

Ümraniye ve TS maçlarını alıp 12/12 yaparsak bizi göstere göstere doğramaya başlayacaklarını düşünüyorum. Hatta TS maçına Palabıyık veya Mete tetikçilerini verirler direkt orada müdahale etmek için.
abican sene basından beri zaten her maç dogruyolar,yeni bişey yokki.fbnin sampiyon olmasını istiyolar,çokda gayretliler.ama her mactan önce bu korku ve evham hasta eder.takım bu konuda nasıl temkinliyse,bizde sosyal medyada gücümüzü göstererek,trübünde baskı yaparak al aşagı edecegiz bunları.

birlik ve beraberlikle yeneriz hepsini.takım gibi taraftarda kaliteli olunca fişini cekebilirsin hepsinin

Bence bizim ic saha macina palabiyigi kolay kolay vermezler. Daha dogrusu veremezler.

Ama bir deplasman macimiza kesin verecekler, orda da bizi dogramaya kaldigi yerden devam edecek

bir terimci olarak terimi basarısız görmeye dayanamayanlardanım.ama digerleri dayanabilyo,nasıl dayanıyosa.her kosulda sevgiymiş bunun adı,adamın psiokoljisi alt üst oldu kurulan tezgahlardan,iki baskan ve yönetimde adamı yalnız bıraktı,albayrak bile düşman oldu.hala gelmesini istemek yanlıstı.

Kesinlikle Sergi. Şu an yaşadığımız şeyler doğrusu. Hem o hem GSmiz artık yoluna bakmalı. Zaten kazandırdıkları orada. Ben çok Terimci değilim, hiç de olmadım, çok da eleştirdim, lakin organize kötülüğe karşı en Terimciden daha çok Terimci olmuş biriyimdir ya da kötü gidişatımızda AL tarafında toz kondurmayan da... Aslında seviyordum da ama söz meclis dışı bazı Terimciler bunu sömürdü. Ve Ünal Aysal döneminde olanları da şahsım adına unutmuyorum ondan ama yine de asla kendi kişisel hislerimi GSmizin önünde tutan biri değilim. Bugün burun kıvırdığım oyuncu gelsin, ona da sahip çıkarım. Ben adamcı değilim sadece. Başarı varsa alkışlarım, değilse eleştirir önce takımımızın iyiliğini düşünürüm ve bunu yaparken de futbol dışı da kimsenin yaşamından da vurmam. Olması gereken de budur diye düşünüyorum.

adını yazamadıgım eski bi golcümüzün yayınlarını izlerseniz okan buruk ve takım hakkındaki öngörülerinin ne kadar dogru oldugunu,sizi ne kadar rahatlattıgını görürsünüz.muhteşem bi futbol bilgisi var.yayınlarını daha çok kişi izlesin istiyo.

Kesinlikle Sergi. Şu an yaşadığımız şeyler doğrusu. Hem o hem GSmiz artık yoluna bakmalı. Zaten kazandırdıkları orada. Ben çok Terimci değilim, hiç de olmadım, çok da eleştirdim, lakin organize kötülüğe karşı en Terimciden daha çok Terimci olmuş biriyimdir ya da kötü gidişatımızda AL tarafında toz kondurmayan da... Aslında seviyordum da ama söz meclis dışı bazı Terimciler bunu sömürdü. Ve Ünal Aysal döneminde olanları da şahsım adına unutmuyorum ondan ama yine de asla kendi kişisel hislerimi GSmizin önünde tutan biri değilim. Bugün burun kıvırdığım oyuncu gelsin, ona da sahip çıkarım. Ben adamcı değilim sadece. Başarı varsa alkışlarım, değilse eleştirir önce takımımızın iyiliğini düşünürüm ve bunu yaparken de futbol dışı da kimsenin yaşamından da vurmam. Olması gereken de budur diye düşünüyorum.
yani ama işte fatih hocasızlıkta bazen hissettiği bişey insanın.o bağ duruyo hep.benim onunla aramda telepatik bag var.aysal geretsi getirecek dedikleri zaman rüyama girmişti.floryada antrenmandaydı,ben daha çok geleceğim buraya demişti.o rüyamdan 2 hafta sonra 19 mayıs 2011de hocanın geldiğini söyledi şansal büyüka

onlar puan kaybetmediği sürece bizimkiler sonsuza kadar kazanır arkadaşlar merak etmeyin :D

kalan fikstürde bizimkilerin maç kaybetmesi için rehavete girip yatışa geçmesi gerek. arada 4 puan felan olduğu sürece hepsini kazanırlar.

yani biz erken oynadığımız sürece eninde sonunda puan farkı 6-7 olur. ondan sonraki haftalarda kaybedebiliriz.

şampiyon olsak ta hop dedik ayhanla özlem gidersek. adamı 3 yıldır görmüyoruz.kesin o sunar yine kutlamaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt