Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz niye forvet arıyoruz ki bu arada anlamadım ben. Gomis var, İcardi var Barış Alper'de asıl forvette iyi oynuyor kanatta değil. Zaten 3 forvet var elimizde bize asıl kanat lazım. Kerem, Yunus, Rashica hepsi soru işareti şu anda.

Biz niye forvet arıyoruz ki bu arada anlamadım ben. Gomis var, İcardi var Barış Alper'de asıl forvette iyi oynuyor kanatta değil. Zaten 3 forvet var elimizde bize asıl kanat lazım. Kerem, Yunus, Rashica hepsi soru işareti şu anda.
Kanat net lazım dediğin çok doğru ama İcardiye birşey olursa Gomis 90dakika çıkartmıyor. Barisada o ağırlığı vermek yanlış olur şu an icin

👆

Baris Alper su asamada 3. forvet olarak degerlendirilemez cunku bitiriciligi yok. Acemi ayrica.

Hoca da oraya Gomis ve Icardi'den farkli profilde oyuncu istiyor ki bence haklida. Daha yirtici topla gidebilen biri alinabilir forvet hattina.

ortasahaya habib diarra ve mohammed kaba ismi cıkmıs.u21 kuralına da uyuyo
..
413556552cd17472d2f86e16f76950dc.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt