- 26 Kasım 2012
- 179.181
- 241.226
- 5.688
Alabilme ihtimalimiz %0.01 var mıdır
az fakat beleş olacağı için maaşa abanırsak biraz şansımız olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alabilme ihtimalimiz %0.01 var mıdır
?Borsa buradan dönmeli artık.
Benim mizahimi ararsın boyleMizaha ara vermekte fayda var gibi
Okan Hoca kadroda işe yaramayan oyuncu bırakmadı ( Mata hariç ) Helal olsunkatkı vermeyen kim varsa başkan futbolcu 2-3 ayda yol veriyoruz.
işte aradığım gs
Sen bilir kisi misin?Borini, Hadziahmetovic falan boş işler zerre ihtiyacımız olan adamlkipar değil.
Bize topla dikine giden orta saha ve kanat forvet lazım.
2'miz şu şekil 1 baskı kurduk reis yavBenim mizahimi ararsın boyle
nasıl bi idman bu ya
anırdım1:20'de Emre Taşdemir sakatlanmış yine.![]()
nasıl bi idman bu ya
Kanat net lazım dediğin çok doğru ama İcardiye birşey olursa Gomis 90dakika çıkartmıyor. Barisada o ağırlığı vermek yanlış olur şu an icinBiz niye forvet arıyoruz ki bu arada anlamadım ben. Gomis var, İcardi var Barış Alper'de asıl forvette iyi oynuyor kanatta değil. Zaten 3 forvet var elimizde bize asıl kanat lazım. Kerem, Yunus, Rashica hepsi soru işareti şu anda.
Diarralar iyi çıkıyor o gelebilir. Herhalde zencidirortasahaya habib diarra ve mohammed kaba ismi cıkmıs.u21 kuralına da uyuyo
Biz niye forvet arıyoruz ki bu arada anlamadım ben. Gomis var, İcardi varBarış Alper'de asıl forvette iyi oynuyor kanatta değil. Zaten 3 forvet var elimizde bize asıl kanat lazım. Kerem, Yunus, Rashica hepsi soru işareti şu anda.
..ortasahaya habib diarra ve mohammed kaba ismi cıkmıs.u21 kuralına da uyuyo