Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyan basınında çıktıysa hayırlı olsun diyelim Torreira da ilk İtalya'da çıkmıştı bizim medya birbirini yalanlarken oyuncuyu İstanbul'a getirmiştik. İtalyan basını > bizim basın :asd:

Başakşehir'de 45 dakika ve üzeri 8 maç oynamış 3 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet almışlar. Başakşehir'e uymadı bizim maçtan sonra da yollar ayrıldı gibi bir durum oldu belki Anadolu takımında olsa fark yaratabilir kapanıp tek adam üzerinden oynayan takımlarda ama büyük takımlarda 1 kişi aksadığı zaman direk skorlara yansıyor.
Katılmıyorum. Mounir de iyidi mesela Emre onu da şutladı istediklerini yapmıyor diye.

Traore kalbur üstü bir adam, özellikle maçı koparma noktasında ilaç olurdu ama sakatlık problemi var, esas sorunu da o.

Barrow büyük potansiyeldi ama o sıçramayı bir türlü yapamayan yüzlerce futbolcudan birisi olarak devam ediyor kariyerine. Bizde iş yapar mı bilemem ama Bologna'nın bu yatırımdan öyle düşük bonservisli satışla çıkacağını sanmıyorum. Aşırı hızlı bir futbolcu değil ama dribblingi iyi, rahat adam eksiltebilen bir tarzı var. Zaten kanattan ziyade kanat forvet dediğimiz dış çizgide topu alıp, sürüp ceza sahası içini kullanan, oraları karıştırabilen bir arkadaş. Uygun bir opsiyon ile kiralanacaksa bence denenebilir ama Bologna'nın bizim için uygun olabilecek bonservislere bu arkadaşı elinden çıkartacağını sanmıyorum

Son düzenleme:
barrow hiç izlemedim

Kanada barrow,forvet emmanuel denis guzel olur

Bi halt bilmeyen muhabirler hemen damlar

Barrow listede olan isimlerden biriydi diye

Haksızda sayılmaz nerdeyse yarısı beklenen verimi vermedi

Mata,ross,sefer,midso,yusuf,kazım
Neyi vermedi yav
Seferle Yusuf sadece
Ross sakatlanana kadar iyidi
Midstjö iyi herif kim ne derse desin
Kazım sakatlanana kadar iyiye gidiyordu
Mata'nın da katkısı kötü değil, skor noktasında. Zaten ekstra olarak alındı.

Hatta Sefer de cvsiyle kötü bir seçenek değildi.

Burada kötü yönetilen süreç sadece Yusuf var, onda da herkes sevinmişti geldiğinde zira yabancı adama 6yı verdik dedim diye bana laf atan olmuştu bayağı.

Yusuf'a bile tutmadı demem, Fener Ferdi'yle Zajc'ı 4. senelerinde kazandı, ne olacağı belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt