Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bu musa barrow'u ta 4 - 5 yıl öncesinden hatırlıyorum. bildigin santrafordu bu adam. demek gol sayısı düşük diye sonradan kanada atmışlar ama iyi golcuydu. hala 24 yasında olması garip ama.

Barrow skills videosunda farkettiklerim adamın yerden sert şutları ve arka direğe ortaları çok etkili, takımında kornerleri de kullanmış ayrıca forvet de oynuyor.

Maç koparma noktasında hızlı ve patlayıcı futbolcular daha iyi oluyor buna katılıyorum ama bu konuda ne Traore ne de Mounir olurdu çok net Onyekuru olurdu 2018-19'da 0-0'ı çok zor aşıyorduk 1-0'dan sonra her maçı Onyekuru alıp götürüyordu Traore ve Mounir o kadar patlayıcı özelliği yüksek değil sadece Traore'nin Mounir'e oranla daha fazladır.
Şu anki kuru o kuru değil. Keza Belhanda o dönem ekstra uyuma sahipti ve Diagne etrafındaki 3 topçu da son haftalarda ekstra işler yaptı.

Kuru’nun o sezon öyle kontra koşulardan attığı gol sayısı fazla değil, bu büyük bir yanılgı. Kayserispor maçında attı mesela o tip gol çok az. Sonraki geldiği dönemlerde attı o tip golleri daha çok.

Zaten o sezondan sonra iyi geçirdiği tek sezon yok Onye’nin.

Barrow ileriye ikinci bir transfer istemeyen tarzda bir adam oynadığı bölgeler itibariyle. Bence diğer yabancı farklı bölgeye olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

akbilin elinde kanat oyuncusu kalmadı sanırım belesoglu iyice sacmalamaya basladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt