Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.195
- 35.246
- 3.758
En çok dembeleye üzüldüm aradığımız golcü 9 numaraydi ,epl nin küme düşecek takımın teklifini kabul etti herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taner abi adamin dibidir
Tr ligine kim para versin? Ama bizden cok cok ustun olan ukraynaya bol keseden verirler.....Bournemouth are set to sign Ukraine centre-back Illya Zabarnyi and Ivory Coast midfielder Hamed Traore, should they pass medical examinations.
Dynamo Kyiv's Zabarnyi, 20, is moving for a fee reportedly worth around £24m.
ukraine liginden sıtopere verilen ücrete gel
seninle güreşip seni yere sermek gibi bi arzum var murti,ben seni direkt nakavt ederimTaner Selman demek T harfi demektir
24 yaşında gibi duruyor KEMALİMONURUMMMMM konu disi uyarisi aldim hemen konuyu degistiriyorum
Barrow sence kaç yasinda
Menejer önerisi olan afrikali bir futbolcunun iyi cikma ihtimalini hesaplamaya gidiyorum ONURUMMMMM24 yaşında gibi duruyor KEMALİM
Hayırlı olsun forvet oynar mı asıl soru o
seninle güreşip seni yere sermek gibi bi arzum var murti,ben seni direkt nakavt ederim
Ne çıktı KEMALİM???Menejer önerisi olan afrikali bir futbolcunun iyi cikma ihtimalini hesaplamaya gidiyorum ONURUMMMMM
Luyindamayi neden istesinlerBorini'ye karşılık Luyindama'nın bonservisi ve kiralık olarak Demir artı para.
Tarik Bey transfer zevkimizin icine etmeyin lutfen.Takimda Messi Ronaldo olsa yetmez tranafer her zaman sart36'lık Yatabare ve Gradelin goller atıp attırdığı lig için bu kadar transfer bu kadar harcanan para çok geliyor bana.Kadro kötü transferler lazım,kadro iyi ama oraya alternatif lazım buraya yedek lazım.
Ne çıktı KEMALİM???