Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsedilen oyunculardan en iyisi barrow bence. Maliyeti ne kadar olur ama, asıl mevzu bu. Bir de nerede oynatacaz. Böyle adam yedekte oturamaz

borini bi de ağır adam.fbliler hangi oyun sistemleri için boriniyi yararlı buldu?ben anlayamadım.kafaları basmıyor futbola.josuha king ve valencia gibi kanat forvetlerin var zaten.begenmedigin rossi bile top tasıyo,seni kac macta kurtarmıs
Sözleşmesi yazın bitecek Onur'a 3m€ vermiş kulüpten daha doğrusu adamdan bahsediyoruz, çok da şey etmemek gerek Sergen 😃

Boriniyi beğendim ben gelsin ama tek şart matanin gitmesi.
Borini hem istasyon oluyor hem ara pası atıyor kanatta da etkili tabi bir Rodriguez değil onyekuru değil ama pasları çok etkili .Sut da çekiyor ceza sahasına da giriyor o yüzden mata out borini in

immanuel denis borrowdan daha iyi duruyor.. kendisini takımımıza bekleriz...

dennis ismini ben de duydum ama ne aşamada fln bilmiyorum

kim bu adam

Gümrügün sağ kanatta ki colley çok yipratti tinercileri

Sözleşmesi yazın bitecek Onur'a 3m€ vermiş kulüpten daha doğrusu adamdan bahsediyoruz, çok da şey etmemek gerek Sergen 😃
yabancı kuralı aynen devam ediyor o zaman.kayseri macını satın almak için 3 milyon euro çok para.1 milyon da yeterdi

Emmanuel Dennis tam olarak aradığımız oyuncu olur. Hem kanat forvet hemde hızlı ayrıca genç sayılır iyi oynarsa bonservisi düşünülebilir. Bu tarz bir isim alabiliyorsak tabiki güzel olur ama bu tarz bir isim olmuyorsa Borini çok iyi seçenektir. Oyun zekası çok yüksek bir oyuncu mevcut kadromuzla çok uyumlu oynayabilir. Mata'ya ve Seferovic'e verdiğimiz süreler Borini'ye giderse çok daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt