Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.715
- 12.154
- 808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pulisic'in hic bir numarasi yok yav. Ozel bir yetenegi olmayan bir oyuncu, sirf ABD pasaportunun faydasini goruyor. Tabi ki bizim lig ile EPL kiyaslanamaz ama zaten sakatmis. Pulisic'i istemem sahsen.Adam sakat zaten ama bir adama vasat veya overrated demek için nereden geldiğine değil nereye geleceğine bakmak lazım Premier ligin top 6 si için vasat ve overrated olabilir de Tr ligi için bizim takım için aşırı özel oyuncu normal şartlarda (Garry ve Onyekuru bile bug oldu bu ligde)
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yangın team ruhuna aykırı bir post, kinadimNelson+boey+morutsan+mohamedden 70m euro gelse. Clden de 50m alsak 3 ay sonra borcumuzu sıfırlarız.
Çok çok heyecanlandımkarizma
yakışıklılık
kalite
fizik
bilek
şut
gözde ülke pasaportu
hepsi zanioloda var
Chelsea değil de Dortmund zamanında kendisini hayranlıkla izliyordum potansiyelinin altında kaldığı aşikar tabiki yeni Hazard olarak gelmişti ChelseayePulisic'in hic bir numarasi yok yav. Ozel bir yetenegi olmayan bir oyuncu, sirf ABD pasaportunun faydasini goruyor. Tabi ki bizim lig ile EPL kiyaslanamaz ama zaten sakatmis. Pulisic'i istemem sahsen.
Anderson Talisca?bu zaniolo on numara ama 1.90 on numara hiç görmemiştim
raşikÇok çok heyecanlandım
Kimi keseceğiz????
Zaniolo amc değil mi
Sezon sonu Katar/Arabistan yapacak.valencianin sozlesmesi bitiyormus
hemen 5 milyon euroluk bir teklif yapip göstermelik sakatlanmasini saglayalim
gelsin hemen clde ise baslasin