Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizdeki sıkıntı şu mertensin bir standarti var bu standarti dusukken bjk maçıyla birlikte üst seviyelere çıktı..Ama kerem sergio gibi topcularin bir standarti yok ya maç kazandiriyorlar ya da sahada hiç yoklar..
Benim önceliğim tartışmasız kanat sonrasında bir orta saha şimdilik Kaan Ayhan transferinden memnun olsam da bu 2 bölgeye takviye gelmezse üzülürüm..

Eksiklerimiz okadar belliki çok göze batıyor.

Sol bek 8no ve kanat. Tabi icardiyede yedek lazım.

Trabzon maçında Berkan torreira 2lisiyle baslanmali

Fn4Fle2XkAUL0A7

Rahat rahat şampiyon olmak istiyorsak tekniği yüksek, ayağı ve oyun görüşü iyi, Icardi'ye doğru düzgün servis yapacak bir kanat almamız gerekiyor. Delici, sprinter kanata da ihtiyacımız var tamam ama çizgide topla buluştuğumuzda ceza sahasına iyi servis yapamıyoruz. Şaka bir yana Di Maria, Pulisic modeli bir kenar oyun kurucuya net ihtiyacımız var bence. Cengiz bile iş yapar şu takımda

Devre arası forumun yarısını şutlayacaktım az kalsın.

Her şeyi transferle çözeceğini sanan, 2 maça herkesi çöp etme hastalığı 45 dkya kadar düşmüş.

Siz fenerli falan olmalıymışsınız.

Musibet de iyi oldu, sol bek konusu ve dribbling yapan adam konusu bir düşünülür. Eldeki oyuncuların hepsine ihtiyaç var adam olun susun sezon sonuna kadar.

İlkay Gündoğan'ı net almalıyız şartlar zorlansın İlkay'da Guardiola şampiyonluk için gidiyorum desin.

Oliveira son maçlarda formsuz bize acil olarak kanat değil orta alan lazım kanatta 4-5 adam var orta sahada Oliveira yerine giren Mata oluyor.

formsuz degil

iyi izleyin su maclari

artik rakiplerin taktigi bu kitliyorlar mertensle bunu

bunu gozlemlemenin en iyi yolu giresun macinda 2-0dan sonra saldilar oliverayi
obandn itibaren maci 4luk yapti

torreiranin ilk maclara nazaran daha cok topla bulusmadida bu yuzden

mertens ikinci yari bikti geriye gelip oyun kurmaya basladi

bunu kirmanin tek yolu daha b2b bi 8 no biraz daha hareketli olanindan

transferin ilk gunude yazdim simdide aynisi

bunu ilk agucu yapti
o maci iyi analiz edenler aynisini yapiyor

olivera yakin markajda oynayamiyor

ya ilkay tarzi biri lazim
yada renato sanchez gibi mobil 8 no

formsuz degil

iyi izleyin su maclari

artik rakiplerin taktigi bu kitliyorlar mertensle bunu

bunu gozlemlemenin en iyi yolu giresun macinda 2-0dan sonra saldilar oliverayi
obandn itibaren maci 4luk yapti

torreiranin ilk maclara nazaran daha cok topla bulusmadida bu yuzden

mertens ikinci yari bikti geriye gelip oyun kurmaya basladi

bunu kirmanin tek yolu daha b2b bi 8 no biraz daha hareketli olanindan

transferin ilk gunude yazdim simdide aynisi

bunu ilk agucu yapti
o maci iyi analiz edenler aynisini yapiyor

olivera yakin markajda oynayamiyor

ya ilkay tarzi biri lazim
yada renato sanchez gibi mobil 8 no
İşte futboldan anlayan 1 birey

Defans arkası koşu yapan adamımız da yok dipnot

Forum neyin kafasını yaşıyorsunuz.? Yav bu adamlar robotmu her maç %100 ile oynasın. Rashica yetersiz,Sergio yetersiz o yetersi bu yetersiz. Her maç 10 numara oynayamazlar. Arada kötüde oynayacaklar. Fifa,Pes ve Futbol Manager değil bu. He adam alsınlar o ayrı mevzu.

Yunus beni deli etti . Son dakika topu yanındaki adama veremedi , onun yüzünden kontratak yedik . Eğer o gol olsa sabaha kadar aralıksız soverdim Yunus a
Maçın bitmesine son 20-30 saniye Yunus topu Boey'e verip köşede süreyi yemeye çalışacağına göbeğe pas atmaya çalışıyor ve kontra yiyoruz. Yani şu futbol aklının olmamasından başka neye işaret olabilir.

Bir pozisyonda da rakibi güzel geçti, hızlıca sürdü, Icardi ve Gomis'i de koşturdu, ceza sahasına yaklaşınca soluna çekti, düştü, kaptırdı.

Maç 2-2, önüne müthiş top düştü, bomboş pozisyonda auta vurdu.

Yunus bir adım ileri gidemedi maalesef.

Zaniolo yalandır herhalde ama aynı Icardi gibi keyfi istesin bu ligde her maç gol atar.

Sol bek alınır mı bilmem de Emre 11'de giymesin o formayı bir daha bana kafi.

Forum neyin kafasını yaşıyorsunuz.? Yav bu adamlar robotmu her maç %100 ile oynasın. Rashica yetersiz,Sergio yetersiz o yetersi bu yetersiz. Her maç 10 numara oynayamazlar. Arada kötüde oynayacaklar. Fifa,Pes ve Futbol Manager değil bu. He adam alsınlar o ayrı mevzu.
Yetersiz denemez zaten ama bunları titretecek adamlar lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt