- 3 Haziran 2015
- 57.293
- 66.493
- 4.143
Barrow degil bu yanliz bu Arrow
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barrow degil bu yanliz bu Arrow
Oyuncu yetiştirip satma odaklı bir kulüpler çünkü bu sene avrupada da başarılılar bu arada.bu adamlar şamp ligi yada uefa kupası nasıl alamıyor? Bu kadar paza kazan iyi futbolcuların olsun. Tamam mali yönden başarılar da avrupada kupa alamamaları büyük başarısızlık bence
Bos yapmataraftarı oyalamıyolarsa fb ciddi ilgiliymiş ziyechle,ikna ederlerse biter.bizde böyle izleyelim.muhabirleri biterse yazarım demiş
keyfim falan kalmadı.biz daha icardiye pozisyon hazırlayamıyoruz
Arrow da değil aslında.Barrow degil bu yanliz bu Arrow
Peki ya neyArrow da değil aslında.
ben yine de yastayım,avatarımı gördüğün üzereAbi büyük transfer peşinde koşmayın. Tüm büyükler hatta küçüklerden jk bile takımında oynamayan oyuncuları getirebilir miyiz diye yokluyordur. Ama o işler o kadar kolay değil. Ziyech’i bizimkiler de soruşturuyordur, onlarda. Ziyech daha bugün döndü Londra’ya. Oturup teklifleri bile dinlememiştir daha
Kürek gibi gözükmekte ama bilemedim senin daha iyi bilmen gerekiyor soyadının hakkını vermelisin.Peki ya ney
Kürek gibi gözükmekte ama bilemedim senin daha iyi bilmen gerekiyor soyadının hakkını vermelisin.
Ben de tam cenazen mi var, başın sağ olsun yazıyordum.ben yine de yastayım,avatarımı gördüğün üzere
bize yazan samoş denen uyduruk herif.samiyen habere inanacak kadar delirmedimZiyech işinde bir şeyler var, bi taraf onlara bi taraf bize yazıyor. Ben Ali Koç'un getirebileceğini sanmıyorum bugün UEFA'ya kadro bildirmek için son günmüş. Bugün indi indi yoksa kimi alsalar boş.
ben yine de yastayım,avatarımı gördüğün üzere
Abi büyük transfer peşinde koşmayın. Tüm büyükler hatta küçüklerden jk bile takımında oynamayan oyuncuları getirebilir miyiz diye yokluyordur. Ama o işler o kadar kolay değil. Ziyech’i bizimkiler de soruşturuyordur, onlarda. Ziyech daha bugün döndü Londra’ya. Oturup teklifleri bile dinlememiştir daha
Abi büyük transfer peşinde koşmayın. Tüm büyükler hatta küçüklerden jk bile takımında oynamayan oyuncuları getirebilir miyiz diye yokluyordur. Ama o işler o kadar kolay değil. Ziyech’i bizimkiler de soruşturuyordur, onlarda. Ziyech daha bugün döndü Londra’ya. Oturup teklifleri bile dinlememiştir daha
herifler ziyechlen ciddi ilgiliymiş.yogican biterse yazarım demiş.daha ne olsun