Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adamlar şamp ligi yada uefa kupası nasıl alamıyor? Bu kadar paza kazan iyi futbolcuların olsun. Tamam mali yönden başarılar da avrupada kupa alamamaları büyük başarısızlık bence
Oyuncu yetiştirip satma odaklı bir kulüpler çünkü bu sene avrupada da başarılılar bu arada.

Ziyech işinde bir şeyler var, bi taraf onlara bi taraf bize yazıyor. Ben Ali Koç'un getirebileceğini sanmıyorum bugün UEFA'ya kadro bildirmek için son günmüş. Bugün indi indi yoksa kimi alsalar boş.

Abi büyük transfer peşinde koşmayın. Tüm büyükler hatta küçüklerden jk bile takımında oynamayan oyuncuları getirebilir miyiz diye yokluyordur. Ama o işler o kadar kolay değil. Ziyech’i bizimkiler de soruşturuyordur, onlarda. Ziyech daha bugün döndü Londra’ya. Oturup teklifleri bile dinlememiştir daha

Abi büyük transfer peşinde koşmayın. Tüm büyükler hatta küçüklerden jk bile takımında oynamayan oyuncuları getirebilir miyiz diye yokluyordur. Ama o işler o kadar kolay değil. Ziyech’i bizimkiler de soruşturuyordur, onlarda. Ziyech daha bugün döndü Londra’ya. Oturup teklifleri bile dinlememiştir daha
ben yine de yastayım,avatarımı gördüğün üzere

Kürek gibi gözükmekte ama bilemedim senin daha iyi bilmen gerekiyor soyadının hakkını vermelisin.
AEDA0A17-76B1-4452-A7EB-272CF119D788.webp

Ziyech işinde bir şeyler var, bi taraf onlara bi taraf bize yazıyor. Ben Ali Koç'un getirebileceğini sanmıyorum bugün UEFA'ya kadro bildirmek için son günmüş. Bugün indi indi yoksa kimi alsalar boş.
bize yazan samoş denen uyduruk herif.samiyen habere inanacak kadar delirmedim

Ben ziyechin fenere takacana sanmiyorum, adam paris gibi elit kulubunden dondu.

Faslilara iyi tanirim, oraya gidecene Londra'da hem antremanima yaparim hem mis gibi parami alirim derdinde, Seferovic gibi karekter koymaz gibi.

Bir rotasyon 8 ve PM kanat alınsa yeter. Pm bence alınmalı, icardi için, elimizde acayip kafaci bir adam var ama ortaci yok, hatta Güray bile zorlanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt