Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.202
- 39.464
- 3.993
5 gun kaldı ve bütün muhabirler patladı şimdi transferden bahsetmeye bile cekınıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağustos:Fenerbahçe GeliyorBu fenerin yaşadıkları hayatın similasyon olduğunu ispatlıyor gibi, her sene hemen hemen aynı dönemlerde aynı şeyleri yasiyorlar
Cicaldau dan hiç bir şey olmaz reis Morutan olsa katılırdım.Cicaldau Midtsjo'den her türlü iyidir.Bonservisli oyuncumuz bizim.O Lig'de sakatlanma ihtimali de fazla.Gereken sertliği öğrendiyse de bu kadronun rotasyonunda iş yapar
Ahmed Musa gsde
Bu kadroda da 1 görelim.Hemen 1 oyuncuyu 1 sezonla çöpe atmayalım.İlk 11 oynasın demiyoruz rotasyonda Midtsjo'nün yerine takılsın diyoruz..Cicaldau dan hiç bir şey olmaz reis Morutan olsa katılırdım.
Abdülkerim ahbabımın 1 gol 1 de asist yaparak beni onure etmesi ile ilgili düşüncelerin neler?
Bu kadroda da 1 görelim.Hemen 1 oyuncuyu 1 sezonla çöpe atmayalım.İlk 11 oynasın demiyoruz rotasyonda Midtsjo'nün yerine takılsın diyoruz..
Gelmeden de istemiyodum reis..6 ayda miçöyü çöpe atmışsın.
5ci yildizi hangi ayda istemeye başliyolardi?Ağustos:Fenerbahçe Geliyor
Eylül:O sene bu sene
Ekim:Şampiyonluk kutlamaları
Kasım:Büyük başkan
Aralık:Transfer şart
Ocak:Fenerbahçe yıkılmaz
Şubat:Üzerimize oyunlar oynanıyor
Mart:Hoca değişikliği
Nisan:Bein iptal
Mayıs:Biz olamıyorsak Galatasaray da olmasın
Mart ayında Jesus gider
Casper arabistan liginde bile aynı şekil takılıyor bizle alakalı kadroyla alakalı bir durum yok bence.Bu kadroda da 1 görelim.Hemen 1 oyuncuyu 1 sezonla çöpe atmayalım.İlk 11 oynasın demiyoruz rotasyonda Midtsjo'nün yerine takılsın diyoruz..
O ertaçta bi işler vardı büyük ihtimal.dun ertac denen serefsiz alenen sike yapmak istedi
kaleye sut atmadi fb
attiklarinida 3 kere defans topculari cizgiden cikardi
valencianin golude saibeli bir ertacin eline bakin
yeminle Allah izin vermedi
birde ilginc olay daha var
özgüc türkalp anelka elini veren hakem
koray gencerler ve palabiyik fanatik fbli kadro hakemleri
resmen Allahin cezasini cekiyorlar hemde cok ilginc birsekilde ters manyalda
bu sene resmen Allah tarafindan tum sike cetesi cezalandiriliyor
kaldi
alper ulusoy ve yasar kemal ugursuz
onlarla ilgilide birseyler olacakben inaniyorum