Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim pas kabiliyeti yüksek araya salabilen bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Bugün top kontrollerindeki zayıflık yüzünden maçı ilk yarıdan koparamadık.

kanada manada ihtiyacımız yok bugün yedek kanatlar girdi 2 tane attı.

kadronun boşa şişmesine gerek yok

Bizim pas kabiliyeti yüksek araya salabilen bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Bugün top kontrollerindeki zayıflık yüzünden maçı ilk yarıdan koparamadık.
Zemin çok zordu bence. Yağmur yağmıyordu ama öncesinde yağdığı için ıslaktı, iyi ayarlayamadık final paslarını.

Mert kaan paketi yaparsak yabancı sınırı r.ı.p

Abartmıyorum bu takım sezon sonuna kadar maç vermez ayriyetten saçma sapan ilk yarı yenilgi almasak namağlup alırdık bu ligi

arkadaslar pek farkina varilmadi belki ama ben kaan ayhan ve olasi mert transferlerini farkli yorumladim biraz.

Kerem gidiyor olabilir.

Bence plan su: defans hattini komple yerli yapip Orta saha ve ön alani komple yabanci yapacagiz.

Puzzle nin son parçasi Altay Bayindir

Mert Müldür ve Kaan Ayhan ile birlikte yerli konusunda bayağı bayağı ligin açık ara en iyi takımı haline geliriz. Kerem Abdülkerim ve Kazımcan şu anda as oyuncu olarak düşündüğümüz 3 yerli bununla birlikte Berkan ve Barış Alper ciddi ciddi ilk 11 oynayabilecek durumda Yunus son maçlarda sonradan girip iş yapıyor. Emin çıkıp tertemiz oynadı.

Bu 6 oyuncuya bir de Kaan Ayhan ve Mert Müldür eklenince bayağı bayağı yerli konusunda işimiz rahatlıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mert Müldür'ün ismini ne zaman duysam hep sakat oldugunu ögreniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt