- 26 Ocak 2021
- 41.407
- 40.689
- 3.078
Başka kimi istersin vasf.pulisic isterem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka kimi istersin vasf.pulisic isterem
değil, sakatcok büyük isim pulisic, calim manyagi olurlar, saglamsa.
10 yıldır fenerle kimse başa çıkamaz diyorlar
10 yıldır kupa yok
nasıl olcek o iş
Kalbi sakat olmasın yeterli.Allah derim ben bu işe be
Martta sahadaKalbi sakat olmasın yeterli.
Ne diyon lan
Abdülkerimin selami var2 maç filan oynar anca
Kaynakgeliyor
Galatasaray : Kalbi sakat olmasınChelsea sağlık ekibi: Benim oyuncum sakattir.
Fazla guvenmeyeceksin. Essegini sağlam kazığa bağlayacaksin. Yoksa essegi arar durursunErden Timur - Okan hoca o kadar güven veriyor ki transfer yapmıcaz dese bile hiç sıkıntı yok ilk defa transfer döneminde bu kadar rahatız. Son 4 gün kalmış olmasına rağmen.
Fazla guvenmeyeceksin. Essegini sağlam kazığa bağlayacaksin. Yoksa essegi arar durursun
Hacı ben rahat değilim yav bilmiyorum.Valla öyle de en son ne zaman bu kadar rahattık hatırlamıyorum 2011-2012 zamanında bile hep bir eksiğimiz sürekli transfer peşindeydik
Şuan takıma 1 sol bek alsalar başka transfer yapmasalar bile yürüye yürüye şampiyon oluruz.
Futbol rehavet ve şakaya gelmez yoksa büyük hata yapmış oluruz. Büyük takım herzaman eksiklerini gidermeli ki kalite ve rotasyon eksikliğimizin olduğu bölgeler var. Sene başı bazıları icardiye ne gerek var seferovic gomis var diyordu ne oldu, iyi ki okan hoca ordaki kalite eksikliğini gördüValla öyle de en son ne zaman bu kadar rahattık hatırlamıyorum 2011-2012 zamanında bile hep bir eksiğimiz sürekli transfer peşindeydik
Şuan takıma 1 sol bek alsalar başka transfer yapmasalar bile yürüye yürüye şampiyon oluruz.
plusic ve 10 milyon euro imkansız bu fiyatın 3 4 katına elli tane avrupdan talibi çıkar 6 aylık gelirse gelir sakat adamada 6 ay kiralık mantıksızBu arada Pulusic'i normalde almak imkansız sakat falan demeyip kira + makul bir fiyata alabileceğimiz bir bonservise mesela 10 Milyona falan alabilirsek bu sene oynamasa bile alınmalı adam sağ kanat sol kanat on numara yardımcı forvet her rolü oynar tam bir hücüm makinası ne yapıp edip almak lazım açıkcası.