- 21 Haziran 2011
- 24.482
- 5.958
- 2.048
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye sözlesmesi bitiyor deniyor.Klübüyle kavgali oldugundan 6 ay bekleyip cok ucuza avrupa klupleri alir aslinda.Biran önce elden cikarmaya calisiyor bence roma.Istedigi fiyat ya 15 civari olur bonuslar ile birlikte veya sonraki satistan pay %70 80 felan degisik birseyler denenir gibi.Taraftar bunu biraz pohpohlasın, kendisini önemli hissetsin hiçbir şeyi kalmaz. Bu arkadaşın kafası kırık, magazin sayfalarında adı sıkça geçmiş, üstüne çok ciddi sakatlıklar atlatmış mental yorgunluğu üst seviyede bir genç. Ama öyle büyük bir yeteneği ve potansiyeli var ki şartlar uyuyorsa mutlaka alınması gereken bir risk. Zaten kendisi de buraya gelmeyi futbol oynamayacaksa kabul etmez. Konfor alanından çıkıp, düşük seviye bir lige gelmeyi kabul ediyorsa toparlanmak istiyordur. Ben çok merak ediyorum Roma ile ne şartlarda bir görüşme yaptığımızı. Yakın tarihte 30m€ teklif aldılar bu çocuk için
Yarın belli olur detayları, dediğiniz gibi farklı bir anlaşma görebiliriz. Akşam şu maçı kazanalım da kafamız rahat nöbete devam ederizSeneye sözlesmesi bitiyor deniyor.Klübüyle kavgali oldugundan 6 ay bekleyip cok ucuza avrupa klupleri alir aslinda.Biran önce elden cikarmaya calisiyor bence roma.Istedigi fiyat ya 15 civari olur bonuslar ile birlikte veya sonraki satistan pay %70 80 felan degisik birseyler denenir gibi.
Icardi'ye de öyle diyorlardı. Balotelli gibi bir adam bile söz ettirdi kendinden bu ülkede. Bu adam mı edemeyecek? Bu kalitede adamları mentali sağlam değilken nasıl alacağız ki zaten? O kadar büyük bir kulüp değiliz ki. City gibi takımlar alıp Fiorentina gibi takımlara kiralar bu yetenekte, mentali sağlam adamları.Mentali bayagi sıkıntili deniyor.Gelirsede inş basarili olur ama sanmiyorum.Takimla kavga eder bu.
3-4 m euro kira bedeli 12-13 opsiyon + sonraki satıştan %20 pay versek düşerler mi ki
Sen ac, renktasBiz bu yayinlari neden durdurduk
Talimat mi geldi
Buyuk odul hala mi 1 milyon TL? Kac senedir yuksek enflasyon var, her seye dunyanin zammi geldi. Adamlar 1 milyon TL buyuk odul koymuslarAraba aliniyor mu o fiyata?
![]()
Harbi ha, resmen halkla herkes dalga geciyor.Geçen ben de düşündüm aynısını bir ara 3-4 ev alınıyordu bunların ödülle şimdi yarım ev alamiyorsun
Fenerbahçe sırf yeşillik olsun diye bir grup Galatasaray li tarafından kurulmuştur zamanında. Amblemi maydonozdur. Herşeye maydonoz olmayı severler.o değil de bu di marzio'nun haber doğruysa -ki italya olduğu için doğrudur- abi ben anlamıyorum bu malum takım yine neden ihtiyacı olmayan topcu peşinde.Ulan milyar tane adam aldınız zaten 2.forvet bölgesi için.Bu mallar 4-5 senedir ihtiyacı olmayan adamları sırf biz istiyoruz diye toplamasa belki 1-2 şampiyonluk almışlardı.
o değil de bu di marzio'nun haber doğruysa -ki italya olduğu için doğrudur- abi ben anlamıyorum bu malum takım yine neden ihtiyacı olmayan topcu peşinde.Ulan milyar tane adam aldınız zaten 2.forvet bölgesi için.Bu mallar 4-5 senedir ihtiyacı olmayan adamları sırf biz istiyoruz diye toplamasa belki 1-2 şampiyonluk almışlardı.