Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.402
- 12.020
- 538
Erden Timur büyük oynuyor, fırsat transferi kovalıyorSanki tüm İtalyan medyası birleşmiş goy goy yapıyorlar bizimle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur büyük oynuyor, fırsat transferi kovalıyorSanki tüm İtalyan medyası birleşmiş goy goy yapıyorlar bizimle
acik soylemek gerekirse zanioloyu tanimiyordumAnkette Di Maria demişsin yakıştıramadım
Sevmeyelim de ölelim mi ? Renklerine Armasına takımızın güzelliğine her şeyine aşığız. Şu güzelliğe bak
daha adamin ismini yazmasini bilmiyorlar duyum veriyorlar
Birbirinden tamamen farklı iki futbolcu burada hocanın Zanioladan beklentisi farklı Yusuf'dan farklı olacak neye göre bir bağlantı kurduğunu açık yaz ki anlayalım sadece maliyet bağlantılı bir yorum havada kalmış. Henüz olmuş bir transferden bahsetmiyoruz mali olarak olmama ihtimali de varZaniolo yerine Yusuf Demir'i kazansak daha güzel olmaz mı ? Zaniolo da garanti katkı verecek oyuncu durumunda değil benzer sorunları yaşayan ve 6 M bonservis ödediğimiz Yusuf'u kazansak daha faydalı olur. Zaniolo transferine buradaki genel düşünce kadar olumlu bakamıyorum ben.
Zaniolo yerine Yusuf Demir'i kazansak daha güzel olmaz mı ? Zaniolo da garanti katkı verecek oyuncu durumunda değil benzer sorunları yaşayan ve 6 M bonservis ödediğimiz Yusuf'u kazansak daha faydalı olur. Zaniolo transferine buradaki genel düşünce kadar olumlu bakamıyorum ben.
konusmama kararı aldım vasfi.olumlu haberlerin ne zaman cıkcagını bilsemde söylemeyeceğimitalya'dan haber getir @Sergen Zeren
Kim kırdı senin ponçik kalbini çocuğumkonusmama kararı aldım vasfi.olumlu haberlerin ne zaman cıkcagını bilsemde söylemeyeceğim
20m den pazarlığa başlanan Torreira'yı 6m euroya bağlayan, Icardi'yi 750k euro maaşa çözen Erden babaya güveniyorum.