- 1 Mayıs 2018
- 52.961
- 43.359
- 3.298
Söz konusu dahi olamaz.
Nelsson'u 25e satmak garanti değil üstüne Nelsson gibi adamı şu an 7ye alamazsın.
Rodrigo Becao var Udinese'de, 10m euro istiyorlar, tam Nelssonu satip almalik oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söz konusu dahi olamaz.
Nelsson'u 25e satmak garanti değil üstüne Nelsson gibi adamı şu an 7ye alamazsın.
Pulgar için de dünyanın en iyi ön liberosu diyordun, döverim seniRodrigo Becao var Udinese'de, 10m euro istiyorlar, tam Nelssonu satip almalik oyuncu.
Pulgar çorbası gibi olmasın?Rodrigo Becao var Udinese'de, 10m euro istiyorlar, tam Nelssonu satip almalik oyuncu.
Bildiğin bir şey varsa konuş Doc!!!
10 milyonu sezon başı istiyorlardı şu an 25 milyon civarı rakamlar konuşuluyordu.Rodrigo Becao var Udinese'de, 10m euro istiyorlar, tam Nelssonu satip almalik oyuncu.
Pulgar çorbası gibi olmasın?
raporladım!!!Yakup Çınar: "Zaniolo, Şuan odasında PS5'te Galatasaray-Trabzonspor maçını oynuyor!"
az sonra boyle bir tweet bekliyorum..
Pulgar çorbası gibi olmasın?
Kendini Galatasaray'a transfer ettikten sonra ilk golünü PS5 de Trabzon maçında atmış.Yakup Çınar: "Zaniolo, Şuan odasında PS5'te Galatasaray-Trabzonspor maçını oynuyor!"
az sonra boyle bir tweet bekliyorum..
Kitap dolabını sevdim. Sağdaki dolap gorunmuyor ama- YouTube
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.www.youtube.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaptık ya üstad bu sayılmıyor mu?
- YouTube
Profitez des vidéos et de la musique que vous aimez, mettez en ligne des contenus originaux, et partagez-les avec vos amis, vos proches et le monde entier.www.youtube.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi