Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.815
- 2.893
Mert Müldür'ü fenere daha yakın görüyorum ben de. Çocuk fenerli zaten yav. Koç'un gözü dönmüş basar parayı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osayi gidecek, Ferdi’yi de satarlar 20 ye yalandan.Mert muldur fenerde tamamen çöp olur yeni sol bek aldılar onu oynatirlar sağda da ferdiyi kesme ihtimali yok.Bize gelirse sol bekte kazimcani kesebilir akıllı topcuysa kariyerini düşünüyorsa zaten Trnin en büyük kulübünü tercih eder forma sansi varken
Cengizi dün biraz izledim iyiydi. Dkdan önce formsuzduAslında var ya İlkay Cengiz Mert Kaan hepsini toplucan
Muslera
Mert Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira İlkay
Cengiz Mertens Kerem
İcardi
Yerli oyuncu sınırı getirirler lige vallaha![]()
Cengizi kullanmıyordu bir ara tudor ilk zamanlarda ama sonradan kullanmaya oynatmaya başladı sanırım.Cengizi dün biraz izledim iyiydi. Dkdan önce formsuzdu
Fenerbahçe Arda Ferdi İsmail Altay Atilla Osayi Rossi İrfan Mhy gibi genç yetenekli yıldızlar olmasına rağmen gidip emre demiri alıyorlar biz de hala yaşlı topcularin peşinde koşalım.
Mert Hakan da Galatasaray lı değil miydi? Ya da Salih. Bizde de Hamza öyleMert bizde oynamayı kabul ediyorsa fenerli olması problem değil benim için
Böyle transfer dönemine lanet olsun...O kadar rahat bir transfer dönemi oluyor anlatamam
Bir oyuncunun adının çıkıp; taraftarın baskı yapıp fiyatını artmasının imkanı yok bile![]()
Hayır derimArdayı sene sonunda 5 milyona ellerinden almamıza ne dersin