Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Galatasaray - Milan ----Geniş özet----Star TV​

Şu maçı tekrar izleyince şu takımın ne kadar cool olduğunu hatırladım. Hagi sahadayken dünyanın en iyi oyuncusu bizdeymiş hissiyle izlerdik. Takım da içeride Antep'le oynuyormuş gibi rahat rahat takılıyor sahada. Milan'a yürüyerek 2 gol atıyorlar falan. Ne takımdı be.

Mertens iyi falan değil kendimizi kandırmayalım 17 maçta 3 gol atan 10 numara mı olur koskoca Galatasaray dan bahsediyoruz ayrıca kırk tane pozisyon yedi haftalarca onun yüzünden maçların çoğunu ıkına ıkına kazandık lütfen bana mertens i övmeyin görüyoruz ne olduğunu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mertens kötü topçu değil ama hemfikir olduğum konu Galatasaray'ın 10 numarası için 17 maçta 3 gol az bir istatistik.

Mertens kalitesinde bir adamın 3 gol, 2 asist ile oynaması şaşırtıcı. Ligin ikinci yarısında, fikstür avantajı ile birlikte çift haneli rakamları görecektir diye tahmin ediyorum.

Arkadaş boş boş sorun uydurmayın kendi kendinize ya, şu an mertens'ten daha iyi bi adam koyamazsın oraya.

ilk 10 hafta takım oturmamıştı gol problemimiz vardı zaten, gomis dışında kim gol atabiliyordu?

adam şimdi hem form tuttu gol asist katkı da veriyor

1674858376326.png
1674858398181.png

Son düzenleme:
karşıt ve yanlış fikirlere de hoşgörü parolasıyla hareket edelim
Benim bahsettiğim şey aslında her transfer döneminde sil baştan takım yapalım diye beklentiye girilmesi takımın beynini yedek yapmaya tamam olanlar var sırf transfer olsun diye bu gözler bu forumda Sneijder yerine Batalla gelsin diyenleri gördü yine de hakkın var ağır oldu biraz

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mertens kötü topçu değil ama hemfikir olduğum konu Galatasaray'ın 10 numarası için 17 maçta 3 gol az bir istatistik.

Mertens kalitesinde bir adamın 3 gol, 2 asist ile oynaması şaşırtıcı. Ligin ikinci yarısında, fikstür avantajı ile birlikte çift haneli rakamları görecektir diye tahmin ediyorum.
Her şey gol değil renktaş sahada yürüyen matanında 3 golü var mertensinde ama aralarındaki oyun farkı devasa bir boyutta resmen.

Her şey gol değil renktaş sahada yürüyen matanında 3 golü var mertensinde ama aralarındaki oyun farkı devasa bir boyutta resmen.
Aynen katılıyorum. Sadece bi an şaşırdım, ben daha fazla gol ve asist yaptı diye biliyordum. Sağlam bi Mertens bu kadroda, Muslera'dan sonra ismi yazılacak ikinci isimdir.

Şu maçı tekrar izleyince şu takımın ne kadar cool olduğunu hatırladım. Hagi sahadayken dünyanın en iyi oyuncusu bizdeymiş hissiyle izlerdik. Takım da içeride Antep'le oynuyormuş gibi rahat rahat takılıyor sahada. Milan'a yürüyerek 2 gol atıyorlar falan. Ne takımdı be.
o maçta tribundeydim
biletini buldum yav

2A5089C9-AB1D-4835-A66A-A5982B4DBBB5 2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt