Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkaları gibi 2. ligden bir sol beke 8 milyon Euro, Türkiye liginden 29 yaşında ortalama bir stopere 4 milyon Euro verecek kadar panik yapacak bir durum yok. Öyle bir lüksümüz de yok.
O yüzden Avrupa liglerinde transfer döneminin sona erip Şubat’ın ilk haftası daha iyi seçenekler üzerinden gitmek istemek kadar mantıklı bir şey yok.

Nelsson dan korkuyorlar galiba.

Şu aşamada ne Nelson ne Boeyin satılması teklif dahi edilmemeli ..Bunlar da şerefsizlik yapmasın yaza kadar beklediler bir zahmet..Ayriyetten Nelsoni çok seviyorum ama öyle yeri asla doldurulamayan ak bir isim değil Boey için aynısını söyleyemem bu sezonki performansını kolay kolay bir bekten alamayiz

Şu aşamada ne Nelson ne Boeyin satılması teklif dahi edilmemeli ..Bunlar da şerefsizlik yapmasın yaza kadar beklediler bir zahmet..Ayriyetten Nelsoni çok seviyorum ama öyle yeri asla doldurulamayan ak bir isim değil Boey için aynısını söyleyemem bu sezonki performansını kolay kolay bir bekten alamayiz
transferin son günü tak diye 25m u biri basarsa elinde sapı ile kalırsın. Bunu yaşamak istemiyorlar.

Acilen 4-5 🍓 transferi yapmamız lazım Büyük Beşiktaş'lı Bülent abimizin dediği gibi Beşiktaş gümbür gümbür geliyor.

Kesinlikle. Boey çok daha dominant bir performans sergiliyor. Nelsson da gayet iyi ancak Boey'e göre yeri daha kolay dolar net.

karayip temalı maç günü paylaşımı

karayipli olan stoper

hmm

Goz gore gore zenci stoper aliyoruz allahim aklima mukayet ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt