Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ugura normalde gicigim ama dogru soylemis. Nelson yerine boey yerine ya da toreira ya da abdulkerim yerine kaan oynasin diyebilir miyiz? Yedek olarak Emini metehani kazanmak daha mantikliydi. Kaanin senelik 2m eurodan az kazanacagini sanmiyorum. Sola merti sag aciga da spinter adam almak yeterliydi ama hayirlisi olsun

boey nelsson falan gitmez. sezon sonun da marcao'da yaşanan olmayacak bence. istediğimiz fiyatlara rahat satabileceğiz diye düşünüyorum

Ugura normalde gicigim ama dogru soylemis. Nelson yerine boey yerine ya da toreira ya da abdulkerim yerine kaan oynasin diyebilir miyiz? Yedek olarak Emini metehani kazanmak daha mantikliydi. Kaanin senelik 2m eurodan az kazanacagini sanmiyorum. Sola merti sag aciga da spinter adam almak yeterliydi ama hayirlisi olsun
yıllık 1,5m muş

Kaan mükemmel transfer oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burhancan Terzi: "Kaan Ayhan hamlesi bu kadar hızlı gelişmişken Mert Müldür transferi de olursa şaşırmam. 3-4 gün önce masada yok diyorlardı şu an temkinli cevap verdiler bu transfer için şartlar zorlanıyor."

Mert Müldür de gelirse seneye yabancı sınırını kaldırırlar :d

Boey için Sportingi kulüpten içeri sokmam adamların politikaları belli parlat ve sat. 15 üstüne çıkmazlar çünkü çıkarlarsa parlattıklarında istedikleri karı elde edemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt