Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.963
- 102.107
- 5.238
zorunluKaan transferi pek içime sinmiyor, umarım zorunlu değildir opsiyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorunluKaan transferi pek içime sinmiyor, umarım zorunlu değildir opsiyon
Sadece antalya ve ümraniye maçında kollanmasalar 4 puan olan fark 8 olurdu zaten arayı normal şartlarda açmıştık ama izin verilmiyor.en büyük sansızlıgımiz ligde cernat gibi,lua lua gibi fbye ceza kesecek adamların olmaması.6 yabancı varken,şu kalitede adamlar varmıs.arayı hala açamamak sinir bozucu
eyvah ben enis ve umut stattayız
bakadan hatrick geliyor
kalite eksikliği var anadolu kulüplerinde,giresunun yabancılarını begendim amaSadece antalya ve ümraniye maçında kollanmasalar 4 puan olan fark 8 olurdu zaten arayı normal şartlarda açmıştık ama izin verilmiyor.
Boey satılmış olabilir.Ben hala Kaan transferinin niye yapıldığını düşünüyorum. Sağ beki yedekleyecek desen yok, defansı yedekleyecek desen emin daha iyidir. Orta sahayı yedekleyecek olsa Berkan daha iyidir. Anlam veremedim bir türlü. Neyse ki okan hoca hakkını adaletli dağıtan bir hoca. Ona güveniyorum artık.
Şu an Nelsson, Abdülkerim ve Emin stoper rotasyonumuz vardı Metehan var ama çok süre almadı ne durumda olduğunu bilmiyoruz defansı 4'lemek için Kaan alındı diye tahmin ediyorum hem sağ beki de yedekleyebiliyor hem stoperi hem de orta sahayı yedekleyecek.Ben hala Kaan transferinin niye yapıldığını düşünüyorum. Sağ beki yedekleyecek desen yok, defansı yedekleyecek desen emin daha iyidir. Orta sahayı yedekleyecek olsa Berkan daha iyidir. Anlam veremedim bir türlü. Neyse ki okan hoca hakkını adaletli dağıtan bir hoca. Ona güveniyorum artık.
K.o.Ç tüm tuşlara basıyorlale orta adlı rezil karı boey'in sainz'ın ayağından tertemiz aldığı pozisyon için penaltı demiş
böyle bi zırcahili mhk başkanı yapmaya çalışıyorlar, hayatında futbol topuna değmemiş birinin bu meslekte olması saçmalık
K.o.Ç tüm tuşlara basıyor
Alanya maçı unutulmamalı sezon sonu hesabı görülmeli.
İmkansız.Boey satılmış olabilir.

Belli olmaz 20+ teklif geldiyse satmışlardır.İmkansız.
Öyle olsa sol bek için diretirlerdi. Dübois var sağ bek, Ali turap var. Sol bek eksik. Ayrıca boey devre arası satılmaz. Şampiyonluğu satmış gibi olursun.Belli olmaz 20+ teklif geldiyse satmışlardır.