Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz gülelim size bi fıkra;
bir gün bir cocuk sahilde kumda oynuyormuş. yanına bir fenerli yanaşmış,sormuş.
-ne yapıyorsun?
-fenerli yapıyorum,demiş çocuk.
Fenerli sormuş, ne koyuyorsun?
-kum,su koyuyorum.
-başka?
-bok koyuyorum,deyince çocuk ,fenerli sinirlenmiş,kıpkırmızı kesilmiş. sinirle dönmüş gitmiş.ertesi gün yine aynı bir ertesi yine...
4.gün yine çocukla karşılaşmış.
-ne yapıyorsun? diye sorunca fenerli,çocuk gururla
-galatasaraylı yapıyorum demiş.
-ne koyuyorsun?
-kum koyuyorum,su koyuyorum?
-başka?
-başka bir şey koymuyorum,demiş çocuk.
-bok koysana,neden koymuyorsun?diye üstelemiş fenerli.ve çocuk yapıştırmış cevabı.
-bok koyarsam fenerli olur.

Kafam çok iyi ,dilimde tek bir kelime.
Ne koyduk ama? :hehe:
Sinan engin çık aklımdan 😂

Öyle olsa sol bek için diretirlerdi. Dübois var sağ bek, Ali turap var. Sol bek eksik. Ayrıca boey devre arası satılmaz. Şampiyonluğu satmış gibi olursun.
Reis ismi geçen mert müldür sağ bek bir de fransadan bir sol bek gelecek deniyor satılmış olabilir boey

Bright Osayi-Samuel

Sezon sonu Dembele ve Traore'yi kapatmamız mühim gözüküyor.
Haftalardir süre gelen sessizlik ve kolpa medyada ipsiz sapsiz yabancilarin ismi gecerken yaptigimiz ilk transferin Kaan Ayhan olmasi gercekten degerli. Net katki verecek tartismasiz isimleri kadroya katmamiz gerekiyor. Kadro kalitesi ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.

Evet 90lar mankenlerinin ciktigi bir tv programi ilen geceyi kapattim.sibel ceylanlar,selin toktaylar,didem taslanlar🙆‍♂️

Yemin ederim Kaan icin cok sevindim. Düsseldorf sonrasi bize gelmek icin kapimizda ystti (kaynak 1. agizdan arastirdim). O dönem olmadi diye herif neredeyse depresyona giriyordu zar zor Sassuolo yapti istemeye istemeye.

Sonunda kavustu Hayaline

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt