- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Selam feramuzselam keramettin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selam feramuzselam keramettin
Aylarca Giresun’a yenildik diye kafa zken başkasıydı sanar gören de.tablonun güzelliği
![]()
Uza Muzselam keramettin
hala aklımda o maç puanımız 51 olmalıydıAylarca Giresun’a yenildik diye kafa zken başkasıydı sanar gören de.
Ben bu konuda şüpheliyim şuanki özelliklerinin muadili bulunabilir ama eğer asist ve gol katkısı konusunda da gelişim gösterirse (ki bu çok muhtemel) bir nevi 15'e arnold satmış oluruz. ŞL de denemekte fayda katar gidecekse seneye ara dönemde gitmeli bence.Boeye 15-20m civarı teklif gelirse şahsen direkt satarım. Katkısı çok, iyi performans sergiliyor vs evet ama yeri dolmayacak bir oyuncu değil daha doğrusu şampiyonluğumuzu direkt etkileyecek bir durum oluşmaz. Luyindama, Belhanda, Feghouli gibi örnekleri yaşamayalım
o maçı kazansaydın belki bu puanda olamayacaktınhala aklımda o maç puanımız 51 olmalıydı![]()
trabzon maçına bekleniyorsunUza Muz
Kıymetimi bilAylar sonra 2 dk foruma bakalım diyoruz
Herifin teki alıntılıyor adı Muz
İyice saçma sapan bir yer oldu burası
Objektif bakmak gerekirse isterse asist ve gol katkısı bile yapsa bizim ligin markası gereği bir sağ beke 25 m euro gibi paralar vereceklerini düşünmüyorum. Milli takım performansı yok, Avrupada dikkat çeken performansı yok. Süper lig performansına öyle paralar hayal benceBen bu konuda şüpheliyim şuanki özelliklerinin muadili bulunabilir ama eğer asist ve gol katkısı konusunda da gelişim gösterirse (ki bu çok muhtemel) bir nevi 15'e arnold satmış oluruz. ŞL de denemekte fayda katar gidecekse seneye ara dönemde gitmeli bence.
Ümr ya da TS maçında doğu ya da batı üstteyimtrabzon maçına bekleniyorsun
ben kuzeydeyim de evle ilgili bi durum varÜmr ya da TS maçında doğu ya da batı üstteyim
TS maçında görüşelim üstat enisle geliyoruzÜmr ya da TS maçında doğu ya da batı üstteyim
25 yazıyolar ne 15i yawBoey’e güncel durumda EPL dışında 15 veren çıkmaz, sizin yazdığınız rakamlara olmuyor bu işler.