Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ula bunlar kimi yenmiş olabilir

1674989750489.webp

Galatasaray :yakup cinar,suleyman rodop,kadir cetincali ve serhan turk transfer gundemmimizle ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmayip,mabadindan uydurarak konusmaktadir

Türkiye’nin en iyi 5 yerli stoperinden ikisini 2.8 milyon Euro’ya çözmüşüz tebrikler

Abdülkerim 2.8 , Kaan Ayhan 2.8 bence büyük iş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gereksiz yere o kadar küfür etmeye gerek yoktu bence forumfb'de

kendi halimizde girip dasak gecip egleniyorduk, reel verilerle gidip kudurtmak daha eglenceli oluyordu

satırlarca küfür yazmak kimseye bir sey katmaz, komik de degil acikcasi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yakup aveline kalsa boey'i lyona verecez kimseyi de almicaz

Daha öncede sorunu belirtmiştim fakat geri dönüş alamadım. Tekrardan hatırlatma amaçlı sormak istedim.

"Merhaba Arkadaşlar, son zamanlarda yaşadığım bir sorun var. Buradan daha hızlı cevap alırım diye düşündüm.

Tapatalk uygulamasında twitter linkleri doğrudan görünmüyor, tek tek tıklamak zorunda kalıyorum.

Asıl sorunum ise uygulama belli bir süre baktıktan sonra yavaşlıyor, çok geç tepki veriyor. Donuyor ve tekrar kapatıp açıyorum. Mesaj yazmak istediğimde ise karaktere tıkladıktan 3-4 sn sonra ekrana çıkıyor. Açıkçası son 2-3 aydır çok verimsiz kullanıyorum. Farklı bir uygulama ile takip etme şansım var mı? Ya da bu sorunları nasıl düzeltebilirim?"

Gs forveti bir şarkıyla özdeşleştiyse, o forvet çılgın atıyor demektir ve forveti çılgın atan bir Gs o sezon şampiyon olur.

Bkz. Gomis - O sen olsan bari :d

Mert muldur ağır sakatlık geçirdi, temposu ile oynayan bir tip, son durumu muhtemelen iyi degildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt