Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.449
- 49.844
- 3.133
Yakup Çınar da şimdi Pva için Galatasaray ve Psv kulüpleri görüşme hâlinde diye tweet atar 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu sene önemli bir parçamız olur diye düşünüyordum hiç ritim yakalayamadı. geçen sezon takımdaki en iyi 3 topcudan biriydi. 3 sene dediğin gibi hata 2+1 falan yapmalıydık en fazlayok bea gitsin napıyım palıstan da gitmişti kesilince bizdende gidebilir ztn 3 sene vermek hataydı 2 sene yeterdi. ha y. snırı mevzusu olmasa bu sene toparlardı ama kazım da o mevkide iyi bir perf verdi sakatlığa dek
geçen sene farklı kullanıldı sanki reis. Okanın beklerden istediğiyle, torrentin istekleri aynı değil gibi. Bu performansına etki etmiş olabilirben bu sene önemli bir parçamız olur diye düşünüyordum hiç ritim yakalayamadı. geçen sezon takımdaki en iyi 3 topcudan biriydi. 3 sene dediğin gibi hata 2+1 falan yapmalıydık en fazla
?Biri gitti biri kaldı
ONURUMMMMMM COSTURUYORSUN BIZLERI BUGÜNBiri gitti biri kaldı
2021 den beri.
Düşmanlarının
KEMALİMMMONURUMMMMMM COSTURUYORSUN BIZLERI BUGÜN
Yakup Çınar da şimdi Pva için Galatasaray ve Psv kulüpleri görüşme hâlinde diye tweet atar![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi