- 25 Ocak 2010
- 53.045
- 38.513
- 3.763
@Edah Kaynak üstad isminin anlami nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor değil. Hayır. Icardi, Keita olayı gibi yaza kadar 2 skandal daha yaşasın bedava alırız. 9-10+altyapıdan 1-2 genç verirlerse olabilir.Bi yandan olur diyorum, diger yandan 20 m lik adam….
Cok zor durum
Nelsson kaça gider senceSaçma olur, icardi bonservisi Max 10 olur, nelsonu 15 milyona bırakmış oluruz
Bu jovic daha dün lazio maçına 11 çıkmadı mı ne diye verecek fiorentina mal mı o kadar ya. 2 güne transfer dönemi bitiyor onlarda zaten hangi ara adam alacak
bi icardi'nin haline bak bi de belotti'nin... hayat.mourinho mağlubiyet sonrası takıma poz verdirmiş
![]()
bi icardi'nin haline bak bi de belotti'nin... hayat.
Böyle bir sey olsa para felan da istememİcardi + Renato Sanchez = Nelsson
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aciklanir bugünKaan Ayhan'a ne oldu? Yine mi gelemedi.
Çok bencil bir oyuncu bu bizim takımın ritmini bozar. Şuan bunun gibi oyunculardan uzak durmak lazim aile ortamı kurmuş takım bize daha çok asist yapacak oyuncu lazım kanada.söylemek istemiyorum ama kanat forvet tanımına uyan en net oyuncu kendisidir
Ekli dosyayı görüntüle 190165
Alınacak oyuncunun Fransa veya İtalya liglerinden olması oyuncularla anlaşma, kaynaşma gibi konularda ekstra yardımcı olabilir. Çünkü takımımızda Fransa veya İtalya tandaslı oyuncular daha fazla.Çok bencil bir oyuncu bu bizim takımın ritmini bozar. Şuan bunun gibi oyunculardan uzak durmak lazim aile ortamı kurmuş takım bize daha çok asist yapacak oyuncu lazım kanada.
söylemek istemiyorum ama kanat forvet tanımına uyan en net oyuncu kendisidir
Ekli dosyayı görüntüle 190165