- 2 Temmuz 2011
- 132.540
- 55.518
- 5.338
Bjkde 2005 doğumlu semih kilicsoy neden ilgi gormuyo diye düşünüyorum ama senoldan ötürü gorucuye zor cikar.altyapida 100u geckin golu var,kanatta daha etkili ustelik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın @Sami Karakoç günün gelişmelerini aktarırdı. Ah eski yazlar
Weghost sonrası bir de son gün Gedson darbesi yerlerse iyice dağılır tinerciler![]()
Weghost oyun olarak çok güçlüydü belki bitiremiyordu ama takım oyununa katkısı çok yüksekti.Abubakari aldilar renktas. Bence weghorstdan cok daha etki yapacak. Cenkle uyumu iyi
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bu fenerliler ne garip yaw. 3 yedikten sonra yangın yaptılar yok kelle alacaz bunu yollayacagiz falan. İki galibiyet iki transfere yine mohikani son ses açmışlar. Ali Koç bunlara en az 20 sene başkanlık yapar
Bize Sergio dahi yedek birakabilecek bir 8 numara, kanat oyunculari yedek birakacak bir suratli kanat oyuncusu birde genc yirtici forvet = Sampiyonluk anlamina gelir.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hiç güven vermiyor açıkçası sergio, çok istikrarsız. sezon başı da söyledim, 4 yıllık sözleşme bence hataydı çünkü zaten uzun süredir istikrarsız bir kariyeri vardıoliveraya yedek al erden timur
Gayet iyi olurdusöylemek istemiyorum ama kanat forvet tanımına uyan en net oyuncu kendisidir
Ekli dosyayı görüntüle 190165