Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.551
- 55.764
- 4.478
Pva yarin holland
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kes lanBjkde 2005 doğumlu semih kilicsoy neden ilgi gormuyo diye düşünüyorum ama senoldan ötürü gorucuye zor cikar.altyapida 100u geckin golu var,kanatta daha etkili ustelik.
Alakası yokamir hadziahmetovic tam olivierayi yedekliyecek adam
Kolpaya son ver OralMonako gedsona talip olmus
oyuncu tipi olarak belki alakasiz ama 6 ve 8 ozeliklikeri var hem torreira hem oliveriayi yedekliyecek devre arasi transfer icin mantikli bir transfer olarak goruyorum , ligi cok iyi bilmesi ve tam prime donemi.Alakası yok
Kes lan
Alakası yok
Kolpaya son ver Oral
4 bons verip yedek bırakmanın çok mantığı yok. Oynamazsa Midstjö gibi formdan da düşecektir.oyuncu tipi olarak belki alakasiz ama 6 ve 8 ozeliklikeri var hem torreira hem oliveriayi yedekliyecek devre arasi transfer icin mantikli bir transfer olarak goruyorum , ligi cok iyi bilmesi ve tam prime donemi.
Daha hazir bir sekilde futbolcu ve yedekleme icin alinacak bir futbolcu yoktur sanirim
Birazdan infaza başlıcam, fragman verdim.Sakin olun Keramettin Bey
Rik Elfrink bey diyeceksiniz.
son hali domuz gibiydi yaSouthampton’s bid for Lyon striker Moussa Dembele is believed to be in the region of £3million, & has been accepted — it is now down to the player
heöüğt
Oğuzhan sesko:Birazdan infaza başlıcam, fragman verdim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
son hali domuz gibiydi ya