Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı için demiştim, jk çalım haberi atılsın diye ortaya atılmış bir yem haber diye.
Bu işi çözdük artık. Lig içinde Uğur dışında kimseye ilgimiz olduğunu sanmıyorum. O da olmayacak bence ve ben hiçbirine üzülmem.

Bizim de os almamız lazım, hala kanat forvet isimleri çıkıyor? 2 tane forvetimiz varken jovic kovaliyoruz, mata transferi de böyleydi
Sezon sonunda CL elemelerinde İcardi de Gomis de olmayacak muhtemelen. Nantes'ın Mohamed'i direkt alacağını sanmıyorum ama opsiyonu direkt kullanırlarsa forvetsiz sezona gireceğiz. Orta sahada böyle bir durum yok.

Sezon sonunda CL elemelerinde İcardi de Gomis de olmayacak muhtemelen. Nantes'ın Mohamed'i direkt alacağını sanmıyorum ama opsiyonu direkt kullanırlarsa forvetsiz sezona gireceğiz. Orta sahada böyle bir durum yok.

Transfer yapariz relax. O kadar da salak değiller elbet forvetsiz sezon açmayı göze almazlar.

Anladım da dostum, daha şampiyonluk gelmedi ki, sezon sonunu şuan düşünmek için erken, yarın Allah korusun bu herif sakatlansa, yerine ikamesi topçu bile yok, diğer bölgelerde var

Anladım da dostum, daha şampiyonluk gelmedi ki, sezon sonunu şuan düşünmek için erken, yarın Allah korusun bu herif sakatlansa, yerine ikamesi topçu bile yok, diğer bölgelerde var
Cl olmasa da konferans elemesi falan olacak. Yerine ikamesi yok dediğin topçu kim
Transfer yapariz relax. O kadar da salak değiller elbet forvetsiz sezon açmayı göze almazlar.
Sezon başında takımın illa en az bir yeri yamuk olur. Ayrıca Eren Derdiyok'la CL grubuna giden takımız belli olmaz.

İlkay Gündoğan hamlesini bir şekilde yapmak lazım bence 3 sene çok iyi liderlik yapar. Devre arası zor gibi ama sene sonu tüm şartları zorlamak lazım.

Cl olmasa da konferans elemesi falan olacak. Yerine ikamesi yok dediğin topçu kim

Sezon başında takımın illa en az bir yeri yamuk olur. Ayrıca Eren Derdiyok'la CL grubuna giden takımız belli olmaz.
Şuan Erden Timur iyi gidiyor , eski yonetimlere göre baya akıllıca hareket ediyorlar.

hacıahmetovici dikkatli izlemedim.yaratıcı yönü iyi diye biliyorum ama defans yönü kuvvetli değilse,bjkye yine faydası olmaz.(sert,top kapan profil olsa aklımda kalırdı herhalde)bjknin defansif olarak büyük sorunu var.gedson 2 kişilik oynarken 10 pozisyon veren takım.savunma ve ortasaha baglantısı yok.gedson her yere yetişmeye calısıyor,ama hücumda teknigi yetmiyor

fbde,bjkde cekinilecek takımlar değil.tırıvırı hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt