Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.787
- 22.590
- 2.228
@Emre Zeytinliben sonradan gs'li oldum diyen biri var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emre Zeytinliben sonradan gs'li oldum diyen biri var mı
@Murat Saylakben sonradan gs'li oldum diyen biri var mı
Sezon sonunda CL elemelerinde İcardi de Gomis de olmayacak muhtemelen. Nantes'ın Mohamed'i direkt alacağını sanmıyorum ama opsiyonu direkt kullanırlarsa forvetsiz sezona gireceğiz. Orta sahada böyle bir durum yok.Bizim de os almamız lazım, hala kanat forvet isimleri çıkıyor? 2 tane forvetimiz varken jovic kovaliyoruz, mata transferi de böyleydi
Sezon sonunda CL elemelerinde İcardi de Gomis de olmayacak muhtemelen. Nantes'ın Mohamed'i direkt alacağını sanmıyorum ama opsiyonu direkt kullanırlarsa forvetsiz sezona gireceğiz. Orta sahada böyle bir durum yok.
Sezon sonunda CL elemelerinde İcardi de Gomis de olmayacak muhtemelen. Nantes'ın Mohamed'i direkt alacağını sanmıyorum ama opsiyonu direkt kullanırlarsa forvetsiz sezona gireceğiz. Orta sahada böyle bir durum yok.
Baran ve Metehan kiralık gidecek diye görmüştüm.Hacimovic'in yapcagini baran da yapar hemde rahat yapar.
Manisa, olabilir.Baran ve Metehan kiralık gidecek diye görmüştüm.
Cl olmasa da konferans elemesi falan olacak. Yerine ikamesi yok dediğin topçu kimAnladım da dostum, daha şampiyonluk gelmedi ki, sezon sonunu şuan düşünmek için erken, yarın Allah korusun bu herif sakatlansa, yerine ikamesi topçu bile yok, diğer bölgelerde var
Sezon başında takımın illa en az bir yeri yamuk olur. Ayrıca Eren Derdiyok'la CL grubuna giden takımız belli olmaz.Transfer yapariz relax. O kadar da salak değiller elbet forvetsiz sezon açmayı göze almazlar.
Şuan Erden Timur iyi gidiyor , eski yonetimlere göre baya akıllıca hareket ediyorlar.Cl olmasa da konferans elemesi falan olacak. Yerine ikamesi yok dediğin topçu kim
Sezon başında takımın illa en az bir yeri yamuk olur. Ayrıca Eren Derdiyok'la CL grubuna giden takımız belli olmaz.
Cl olmasa da konferans elemesi falan olacak. Yerine ikamesi yok dediğin topçu kim
Sezon başında takımın illa en az bir yeri yamuk olur. Ayrıca Eren Derdiyok'la CL grubuna giden takımız belli olmaz.