M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.240
- 2.548
- 648
İyi olmak Galatsaray'da oynamak için yeterli bir kriter olmamalı.İyi olurdu ama en iyi isim değildi. Topçu mu kalmadı dünyada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi olmak Galatsaray'da oynamak için yeterli bir kriter olmamalı.İyi olurdu ama en iyi isim değildi. Topçu mu kalmadı dünyada.
Ben bu sezon tek kulvards olduğumuz için Berkan Mitçö ile bir şekilde idare edeceğimizi düşünüyorum ama seneye adam lazım. Hatta Torreira'nın da yerine lazımSergio
Çalım falan işleri çocukça bir şey yav. Lakin kendilerine yarar sağlayacak iyi bir oyuncu aldılar beğendiğim bir oyuncuydu. Ha bizim orta sahaya yedek olarak istiyordum o ayrı.Hadzi zu jk. Çalım attık demek için haber yaptıkları belliydi.
döndüğünde kağıthaneye bırakırız renktaş bulamaz stadı bi dahaKahretsin ya Aanholt'un 1 yıl daha sözleşmesi varmış.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Osai samuel 13,6 milyon euro ya bournmouth da
Seneye de kiralarızKahretsin ya Aanholt'un 1 yıl daha sözleşmesi varmış.
Okan Buruk olduğu sürece burada forma yok onaKahretsin ya Aanholt'un 1 yıl daha sözleşmesi varmış.
En iyi isim değildi iyi isimlerden biriydi. Oliveira'dan farkları çok yoksa mesela Oliveira kadar ceza sahasına girmez en basitinden. Van Boomen ismi vardı bence Oliveira'yı en iyi yedekleyecek isim o maliyet falan olarakta düşünürsek sezon sonu sözleşmesi de bitiyorken.Lakin Midtsjö satılamadan o rotasyonu şişirmekte olmaz.bu hadzıahmet ısı can sıktı.. maalesef sergıoyu yedeklemek ıcın en ıyı ısımdi. Bjk bu donem ıyı trans yapıyor
Boey 30'dan aşağı gitmez o zaman.Bir de Fransa Milli takımına çağrılırsa of of!Bu arada Osayi de FB 'nin ağır defasında Ferdi ile birlikte 2 sezondur fark yaratıyordu fiziği ve atletizmi ile. Kim,Salazi,Ferdi,Osayi ortalama üstü bir defans hattiydi; böyle giderse seneye diğerleri de gider ve çer çöp dolu vasat bir defansif hatta sahip olacaklar.ADS maçında Osayi olmadan Onyekuru 'yu nasıl durduracaklar merak ediyorum?Osai samuel 13,6 milyon euro ya bournmouth da
Konuşulan rakamlar baştan bu yana bu civardaydı Burnley 4 m euro vermişti öyle çok uçuk fiyata almadılar muhtemelen fener-beşiktaş derbisinde hem hadziahmetovic hem de Gedson performansları baya konuşulur o maçı kazanma ihtimalleri %51'e yükseldi.Hazdiahmetovic transferinde Beşiktaş ucuza almasın diye maşadaydık anlaşılan![]()
ahmedovic o kadar iyi diyosun yani.defansif olarak iyi mi ahmedovic?Konuşulan rakamlar baştan bu yana bu civardaydı Burnley 4 m euro vermişti öyle çok uçuk fiyata almadılar muhtemelen fener-beşiktaş derbisinde hem hadziahmetovic hem de Gedson performansları baya konuşulur.