Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jovic haberleri kesildi derin bi yalnızlık hissettim

Amir bizim kalibremizde biri değil almadığımız iyi oldu sergioylada alakası yok oynadığı oyunun

Koskoca GS Anadolu topçularına mı kaldı zaten ya. Hiç bizim vizyona uyduramıyorum. Bu ligden sadece Bakasetas'ı isterdim,TSden evvel de o da olmadı. Ama adam hakkını veriyor. Abdülkerim beni yanıltan isim oldu. Geri kalanı tam da küçük takımların vizyonu işler. Kimse kusura bakmasın.

Cikabilirsek mata da gitsin, son maçta 20 metre kosamadi herif ya, bitik dediğim arda bile matadan iyiydi

evet gs sözlükten okuduguma göre ahmedovic derin oyun kurucu ve daha cok merkez ortasahaymış.bjk ortasahası defansif anlamda cok sorunlu,yine care olmaz ama yaratıclıgı güç katar

baran aksakayı kullanmak varken,gerek yok buna

ahmedovic o kadar iyi diyosun yani.defansif olarak iyi mi ahmedovic?
Abdülkerim geldiğinde de aynısını söylemiştim Anadolu'dan alınabilecek 4-5 topçudan 2'si Konyaspor'daydı yerli olmasından dolayı Abdülkerim çok daha kritik transfer oldu hadziahmetovic'e bu konuda belki 10 basar. Hadziahmetovic yerli olsa Abdülkerim gibi düşünürdüm kaçan balık büyük olurdu ama yabancı sınırında oynayan biri için çok problem değil. Muhtemelen 6 numaraya koyacaklar defansif açıdan çok sert değil ama pozisyon bilgisi çok yüksek duracağı yerleri çok iyi biliyor. Rakibin baskını çok iyi kırabiliyor 5-6 oyuncuyla bassan bile oradan çıkarabilecek yeteneklere sahip hücum açısındansa rakip ceza yayı etrafına kadar çıkıyor ayrıca orta alanda önünde boş alan görürse oraya doğru driplingleri çok kuvvetli hem pas hem geçiş iki futbola da yatkın en büyük avantajı yanında Gedson olur.

Amir tjk için iyi transfer, iş de yapar.

Yıllarca Visca ligi ağlattı bu da onun orta saha versiyonu.

Lakin bize gedson/renato tarzı dribblingci biri lazım daha çok. Takım yeterince kreatif, sergio’ya yedek geyiğine de karşıyım, herif istedi mi alıyor maçı, küçük takımlara laubali oynuyor.

Amir tjk için iyi transfer, iş de yapar.

Yıllarca Visca ligi ağlattı bu da onun orta saha versiyonu.

Lakin bize gedson/renato tarzı dribblingci biri lazım daha çok. Takım yeterince kreatif, sergio’ya yedek geyiğine de karşıyım, herif istedi mi alıyor maçı, küçük takımlara laubali oynuyor.

Abi dediğin adamı alsan da yedek olacak,aynı hesaba geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt