- 1 Ağustos 2009
- 44.909
- 43.517
- 4.198
Ali Kemal Korkmaz kim?Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz
Anısına sizleri bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Kemal Korkmaz kim?Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz
Tam tutmadı diyemeyiz ama düzenli oynamamak onu geri götürüyor bariz.
Bir de Midstjö tamamlayıcı orta saha, bu tip adamlar 6 ve 8i tamamlar, bizse bunlara backup yapıyoruz.
Fenerin bizden üstün tek yanı topu dikine sürebilen çok adamları var, biz akılla oynuyoruz daha çok ama dribbling de özellikle maçları koparmak için şart.
Teşekkürler beklediğim cevabı aldım buradan. Aynı fikirdeyiz.Tam tutmadı diyemeyiz ama düzenli oynamamak onu geri götürüyor bariz.
Bir de Midstjö tamamlayıcı orta saha, bu tip adamlar 6 ve 8i tamamlar, bizse bunlara backup yapıyoruz.
Fenerin bizden üstün tek yanı topu dikine sürebilen çok adamları var, biz akılla oynuyoruz daha çok ama dribbling de özellikle maçları koparmak için şart.
Bu kim ?Oğuzhan Ölmez
Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz
Şuan topla kateden adam lazım bize osya alternatif olarak miço,amir gibiler pozisyon oyuncuları salt teknik oyuncudan ziyade top kapan,top yapan,mücadele edebilen ve delici oynayabilen biri lazım gedson gibi,bizdeki ndiaye gibi,fbdeki appiah gibiIlkay der nalbant reiz
haydaOğuzhan Ölmez
Ozan Puki
Semih Aslan
Murat Urhan
Musap Aydınli
Ali Kemal Korkmaz
Benfica dan alma durumu olabilir mi acaba? Gedson a kalsa kosa kosa gelir kesinDevre arası maceraya girmeden ADS'den Onyekuru+Ndeyaye'yi alıp gelelim.Şampiyon olduktan sonra da Benfica 'dan Gedson'u aldık mı kadro tamamdır.Forvet için İcardi'ye göre yeniden değerlendirme yapılır.
Kimi aldınız motz ne oldu siz küçülmeye gitmiyor muydunuz
abi bu ne yav