- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
kendisi en son ne zaman tavuk döner yemiş,sorar mısın?bende merak ettim şimdi bu durumu@Hakan Motz 'un tüm G.Saraylılara selamı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisi en son ne zaman tavuk döner yemiş,sorar mısın?bende merak ettim şimdi bu durumu@Hakan Motz 'un tüm G.Saraylılara selamı var
kasım ayında renato sanches,carlos soler ve fabian ruiz paketine dair haberler cıkmıs,erden timur görüşecek diye...bizde psgden adam bekliyoruzRenato Sanches mi.? Temenni herhalde. Psg satıyorum desin Fransa’dan 10 takım, İspanya’dan koduğumun aç köpek Sevilla’sı, İngiltere’den orta sıra takımları ve Portekiz’den Benfica filan talip olur.
Kaç alıyordu bu faydasız herif.Salim Manav: "Seferovic konusunda benim aldığım net bilgi yarın Kasımpaşa'ya imza atacak maaşının yarısını Galatasaray yarısını Kasımpaşa ödeyecek."
Toplam 2.4 m euro ama devre arası olduğu için tahminim yarısı 1.2 m euro kalıyor 0.6 m euro Kasımpaşa ödemesi lazım.Kaç alıyordu bu faydasız herif.
İyi oyuncu ama yabancı olduğu için benzer kalitede oyuncu gayet bulunabilir.Gedsonu bitti hacisu başladı yaw.
Bu kadar takılacak oyuncu mu...
2 milyonun biraz üstüydü sanırîmKaç alıyordu bu faydasız herif.
Kardeşim senin bu saydığın adamların piyasa değerleri 30-40 milyon altında değil. Carlos Soler,Ruiz filan imkansız yav. Gaza gelme.kasım ayında renato sanches,carlos soler ve fabian ruiz paketine dair haberler cıkmıs,erden timur görüşecek diye...bizde psgden adam bekliyoruz
İyi oyuncu ama yabancı olduğu için benzer kalitede oyuncu gayet bulunabilir.
Şu hırbolara topçu verilmesi hiç hoşuma gitmiyor ama seferovic istanbulda kalmak istediği için başka çıkar yol yok gibi.Salim Manav: "Seferovic konusunda benim aldığım net bilgi yarın Kasımpaşa'ya imza atacak maaşının yarısını Galatasaray yarısını Kasımpaşa ödeyecek."
neinMurhi yay burclari milfhunter olurmus dogrumu
evet haber trafiği yogun ama kafa karıstırıcı,ikilemli,duygusal anlamda karısıklıga sebep olan haberler cıktı.yengecte olsa demekki duygusal abartılar olacaktı, iyi olsa iyiyi,kötü olsa kötüyü cogaltacaktı.bu da benim için bi deneyim oldu dün baktıgım bi haritadan ötürü.thanks evrenpva cosku yaratmaz ama.sanırım ikizler etkisinden ötürü haber trafiği yogun olacak,alacagımız haberler duygusal anlamda cosku yaratabilir