Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renato Sanches mi.? Temenni herhalde. Psg satıyorum desin Fransa’dan 10 takım, İspanya’dan koduğumun aç köpek Sevilla’sı, İngiltere’den orta sıra takımları ve Portekiz’den Benfica filan talip olur.
kasım ayında renato sanches,carlos soler ve fabian ruiz paketine dair haberler cıkmıs,erden timur görüşecek diye...bizde psgden adam bekliyoruz

Salim Manav: "Ben de aynı fikirdeyim Konyaspor yönetimi işi kızıştırmaya çalışıyor hatta Hadziahmetovic yönetime ya beşiktaş'a giderim ya da kadro dışı bırakın demiş."

Salim Manav: "Seferovic konusunda benim aldığım net bilgi yarın Kasımpaşa'ya imza atacak maaşının yarısını Galatasaray yarısını Kasımpaşa ödeyecek."

Ertan Süzgün: "Galatasaray forvet transferi için Avrupa transfer piyasasını bekliyor. Mateta konusunda önemli görüşme kaydedilmiş ama şu an için görüşmeler durmuş."

İyi oyuncu ama yabancı olduğu için benzer kalitede oyuncu gayet bulunabilir.

Lig içi hiç kimseye sıcak değilim.
Bir de dediğiniz gibi yabancıysa hiçten.
Sınır varken daha mantıklı hamleler olmalı.
Bahsedilen miktar beş falansa da çok.
Ki ben bu tarz isimlerin üçüncü dördüncü alternatif olduğunu düşünüyorum. Bir görüşme olmuş olabilir ama bundan sonrası jklilerin çalım yemidir.

Salim Manav: "Seferovic konusunda benim aldığım net bilgi yarın Kasımpaşa'ya imza atacak maaşının yarısını Galatasaray yarısını Kasımpaşa ödeyecek."
Şu hırbolara topçu verilmesi hiç hoşuma gitmiyor ama seferovic istanbulda kalmak istediği için başka çıkar yol yok gibi.

pva cosku yaratmaz ama.sanırım ikizler etkisinden ötürü haber trafiği yogun olacak,alacagımız haberler duygusal anlamda cosku yaratabilir
evet haber trafiği yogun ama kafa karıstırıcı,ikilemli,duygusal anlamda karısıklıga sebep olan haberler cıktı.yengecte olsa demekki duygusal abartılar olacaktı, iyi olsa iyiyi,kötü olsa kötüyü cogaltacaktı.bu da benim için bi deneyim oldu dün baktıgım bi haritadan ötürü.thanks evren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt