Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 3.322
- 4.328
- 1.913
Kasımpaşaya gitmemesine sevindim, bi akıllı bunlar zaten göndereceğimizi anladılar ya bedava oynatmak için akbaba gibi yapışmışlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tsl'den 2 yabancı seç deseler biri Borini olurdu knk.Onlar bizim rakibimiz bile değil. O yüzden CL kadrosu lazım, Borini gibi TSL kadrosu oyuncuları değil.
Rossnellson
abdulkerim
kaan ayhan
metehan (kiralık gider belki)
emin
stoperi yedeklediğimize göre,solbekte de kazımcan iyileşti,dubois formda,emre tasdemir antrenmanlara devam ediyor
o zaman forvet ya da fofana tarzı kanat forvet
kanat ya da kreatif ortasaha
u21 e yine 1 yabancı daha eklenebilir
Solbek almayacağız bence. Sene sonuna bırakıldı gibi.2 yabanci kesin gelecek. Eskiden net 6 istoyordum ama Kaan sonrasi ve Berkan varken gelmez. Kanat ve forvet bekliyorum Gerci yerli solbek olmadigina gore acaba yabanci gelir mi?
solbek daha gelmez,gelirse de gurbetten yerli solbek gelir.u 21e yabancı hakkımız var2 yabanci kesin gelecek. Eskiden net 6 istoyordum ama Kaan sonrasi ve Berkan varken gelmez. Kanat ve forvet bekliyorum Gerci yerli solbek olmadigina gore acaba yabanci gelir mi?
seçmem. öyle devam ederim. Paraya yazık.Tsl'den 2 yabancı seç deseler biri Borini olurdu knk.
evet o da var,unutturdu kereta kendini.o yüzden stoper falan almayız daha