Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbetin sadece 2 post ilerlemesi aslında çokta umursamadıgımızı gösteriyor

Yeni forvetimizi geçtiğimiz sayfalarda açıklamış idim. Seferovic'in gidişiyle yakında gündem ısınır.

Ekşide cadı avı başlamış dikkatli olun gençler:)

ekşisözlük galatasaray troll temizliği

şükela: tümü | bugün

• ak troll temizliği gibi yapılmasını bir an önce temenni ettiğimiz temizliktir.

hergün ya fenerbahçe ya beşiktaş ile ilgili entry girmek için organize olan, saat akşam 12 yi bekleyen acayip bir güruh. ciddiye almayalım diyoruz ama sol resme sürekli fenerbahçe ya da onlarla ilgili başlıklarla doluyor. başkanıdır hakemidir..
    maç günleri desen; ‘ kesin yapılacak’ diye başlıklar açılıp ( verilecek penaltı ya da kırmızı kart gibi ) maç sonları da hatalı karar filan yeter amk sıkıldık sizden..
    atılan iddiaların hepsi asılsın, yapılan haberlerde link yok. hepsinde kural hatası var..
    yönetimden rica ediyorum futbol teroristleri hangi takımlı olursa olsun yok edin.

edit: he bi de adamlar bir birlerini övüp duruyor . manyak mıdır nedirler anlamadım.

- alla allaaaa kim bu yakışıklı ????
    + aaaaaaaa ben mişim :))

PvA ve Sefer gitti, 2 yabanci hakki dogdu

Acil ihtiyacı olan bölge yok. Hal böyleyken Boey ve Nelsson tarzı adamlara yönelmek lazım. Geleceğe yatırım şart.

İcardi Mertens
Borini Torreira Sergio Rashica/Kerem
Kazimcan Abdülkerim Kaan/Nelsson Boey
Muslera

Vay babayın

Yine yararlı adam alacaklardır. Kaliteli adam her türlü takıma şart. Sadece rakipler ile mücadele etmiyoruz maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt