Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.280
- 4.056
- 428
Eyvallah renktas . Ona göre bir lig bence . Rahat rahat çalımlar atar bol bolMLS yapti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah renktas . Ona göre bir lig bence . Rahat rahat çalımlar atar bol bolMLS yapti
Ben gelmesin diyom lan zatene biliyoruz onu,ligde her skor üreteni almak mı lazım
e o zaman neden borini ve digerlerinin kariyerini mukayese etmişim gibi davranıyosunBen gelmesin diyom lan zaten
Şükürler olsun.. Bunu burada deli gibi isteyen bazı ulemalar vardı en çok onlar sevinmiştir eminim
Atifla bir görme la adamı bir zahmete o zaman neden borini ve digerlerinin kariyerini mukayese etmişim gibi davanıyosun
niye bir göreyim?ben istatistiki açıdan ele aldımAtifla bir görme la adamı bir zahmet
Topu karşı alana taşımada harika ama sorun orada başlıyor . Tercihleri % 90 yanlış . Forvet öne koşu gösterir o arkasına ortalar . Forvet geri çekilir rakibi şaşırtmak icin o gider kaleye paralel çıkarır . Olmayacak yerden abuk sabuk şut ceker . Okan Hocaya helal olsun . Gereğini yaptıYolu açık olsun kötü topçu değil
Dert o olsa keşkeAtiyorum zaniolo geldi. Nerde oynayacak la? Adam 10 degil mk
Bizim de italyan yakışıklı bi topçumuz olsun yav
OhaBŞK adnan Januzai almış lan
Overrated boş topçuBŞK adnan Januzai almış lan