Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminim yaz transfer dönemi olduğu gibi bir anda isimlerin açıklanacağı yönünde; bu yüzden heyecanlıyım aslında; zira Milot, Yusuf, Mertens gibi isimler sürpriz olmuş idi yaz transfer dönemi adına. Kaan Ayhan ismi de keza sürpriz olarak bir anda bitti haberleri geldi ve resmi olarak açıklandı.

Sadece dinamik kanat-forvet alıp Jovic'e hiç bulaşmasak onun yerine Sergio yedeği alsak çok mantıklı olacak.

Bence böyle de olacak ya, sadece renk vermiyor yönetim diye umuyorum.

Konyaspor Sportif Direktörü İrfan Kulekaya: "Amir, Beşiktaş’a gitmeyi çok istiyor, kulübümüz de oyuncuyu kırmak istemiyor. Başkanımız Fatih Özgökçen, belirlemiş olduğu 6 milyon euronun altına oyuncuyu vermek istemiyor. Görüşmeler hala sürüyor." (DHA)

Yuh

Fenerbahçe, Onur Bulut transferi karşılığında Kayseri’nin, Thiam transferi nedeniyle ödemesi gereken 1 milyon 750 bin euro'yu almayacak. Ayrıca Fenerbahçe, 1 milyon 350 bin Euro da bonservis verecek.

(Sabah)

Kanat forvet için elimizde

Rashica-defansif
Kerem-ofansif ve skorer
Yunus-teknik ve düzenli oynadığında asister
Barış-forvet özellikli

Eğer Barış'ı forvet yedeği olarak düşünüyorsak belki ama bence Barış, Icardi ya da Gomis'ten biri sahada değilse hedef santrafor olarak orada olması 1-2 maç dışında fayda getirmez bize.

Kanat forvet düşünüyorsak Rashica'nın defansif katkısı ya da Kerem'in savruk da olsa sürpriz skorerliğinden vaz geçmek de gerekiyor.

Yerine gelecek kişi Dİ MARİA gibi tartışmasız biri olursa sadece oyun aklı koyabilecek o zaman mantıklı olabilir Aksi yakalanan uyumu bozabilir.

Jovic Seferovic'den daha kotu bir durumda olamaz herhalde ama yinede bu sene icin bize lazim olan forvet degil. Yonetim Icardi'yi gelecek sene takimda tutma sansimiz oldugunu dusunmuyorsa Jovic'i kiralayip denemek istiyor olabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt