Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adam kulüp binasından kaçıp kayıplara karışmış.

millet bize karşı oynarken sabah kaleci indirip akşam maça çıkarır , maçın oyuncusu olur.Rakiplerle maçı olanların oyuncusu da tesislere gelip kaçar , valla cidden adana yarın bizimle oynasaydı adam jet hızıyla imzalar bi de maçın oyuncusu olurdu.

millet bize karşı oynarken sabah kaleci indirip akşam maça çıkarır , maçın oyuncusu olur.Rakiplerle maçı olanların oyuncusu da tesislere gelip kaçar , valla cidden adana yarın bizimle oynasaydı adam jet hızıyla imzalar bi de maçın oyuncusu olurdu.
o halde napıyoruz!! hepsini kanırta kanırta ağlata zırlata şampiyon oluyoruz

Tahminim yaz transfer dönemi olduğu gibi bir anda isimlerin açıklanacağı yönünde; bu yüzden heyecanlıyım aslında; zira Milot, Yusuf, Mertens gibi isimler sürpriz olmuş idi yaz transfer dönemi adına. Kaan Ayhan ismi de keza sürpriz olarak bir anda bitti haberleri geldi ve resmi olarak açıklandı.
Abdülkerim de bir anda bitti

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o halde napıyoruz!! hepsini kanırta kanırta ağlata zırlata şampiyon oluyoruz
işin o kısmı kolay gibi zaten de fazla uzamasın bari de erkenden bitirelim işi , isyanım ona aslında zaten.Nedense bu tarz olaylar hep bizim aleyhimize oluyor.Normalde en az 7-9 puan arası fark yapmıştık da işte hem bazı saha dışı etmenler olsun , hem de saha içindeki ilginçlikler olsun 4 puan var arada ama ben inanıyorum ki hafta sonundaki ts maçından sonra arayı daha da açmaya başlayacağız.
Sene sonu beklentim debizim şampiyonluktan sonra bunların yine yok 5 yıldız yok taş devri öncesinden kalma 200 tane şampiyonlukları vs getirecek yine über süper başkanları.Taraftarlarını yine öyle kandırırlar herhalde sonra hop bir 3 yıl daha başkanlık.

1675249852521.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt