Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2023 Arşiv

Di Maria - Zaniolo arasında tercihiniz

• Kullanılan toplam oy
    196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralama için 3.5 m euro ise almaya bile gerek yok. Torreira 6 m euro Oliveira 3.5 m euro aldık sadece kiralamaya 3.5 m euro verilmemeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo için 15 e kadar çıkılabilir de o parayı İcardiye vermeyi tercih ederim. 30 m eyromuz varsa ikisini birden alalım.

Kırkpınar güreşçisini falan zorlayalım bari. Gerçi sene sonu Napoli'ye gidecek sanırım.

Ne Zaniola ne de Pulisic alırdım direk Chelsea'den Ziyech'in bonservisini çözüp 3-4 yıl muazzam katkı alırdım. Mertens yokken kaydır 10 numara'ya sağ tarafa Rashica koy devam et. Mertens varken Ziyech sağa koy yine orayı da iyi oynar. Oliveira cezalı mı 8 numara koy orayı da oynar.

Twitter'dan anladigim kadariyla 2 oyuncu ile coktan anlasildi.

PSG yapacak adam bize temelli gelmez. 4 ay icin de kendini kasacagini sanmam ama taraftar effect ile kendini adayabilir

Kiralama için 3.5 m euro ise almaya bile gerek yok. Torreira 6 m euro Oliveira 3.5 m euro aldık sadece kiralamaya 3.5 m euro verilmemeli.

Herifi 30 a pl ye postalıyolardı 3.5 kiralık haliyle normal her şey bir kenara tüm para işleri ben oyuncunun gelmeyeceğini düşünüyorum o yüzden boş uğraş.

Bonservisini alamayacağımız yarım sezonluk kiralık bir transfere karşıyım 1.5 sene ise olabilir. Zaten bonservisini almaya çalışacağımız İcardi- Rashica var ki sezon bitmeden çözmeliyiz bunları da. Uygun maliyete Shamar Nicholson uçaktan inerse Kaan Ayhan gibi şaşırmam.

Ne Zaniola ne de Pulisic alırdım direk Chelsea'den Ziyech'in bonservisini çözüp 3-4 yıl muazzam katkı alırdım. Mertens yokken kaydır 10 numara'ya sağ tarafa Rashica koy devam et. Mertens varken Ziyech sağa koy yine orayı da iyi oynar. Oliveira cezalı mı 8 numara koy orayı da oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt