Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.677
- 8.098
- 1.428
Zaniolo yerine pulisic daha sürekliliği olan topçu gibi geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de mi bizim hesaptan götten sıksam acaba? Herkes sallıyor nasılsa
Aynen bu tarz gitmek için sakatım ayağına yatıp antrenmana, maça çıkmayan adamlardan hiç hazzetmiyorum. Seni bu kadar yükselten, değerlendiren takımına yaptığın haysiyetsizlik resmen. Ama bu tarz yapan oyuncularda hayır getirmiyor bizim Marcao2da bize yaptı işte gitmek için ayıp vallahi. Gitmek istiyorum dersin, beni gönderin dersin ve baskı yaparsın ama sakatlık bahanesiyle antrenmana veya maça çıkmamak mesleğine ihanet resmen.Amir'i şu şekilde biz transfer etsek oyuncu ayartıyorlar diye ortalık yangın yeriydi. Adam haftalardır maça çıkmıyor.
Ali koç açıklama yayımlar sonra. Önemli açıklama altında.Oral sever fenerbahcede yaz
Sıkın kaptanim.arkanızdayim, sizi destekliyorum.rt atarimBen de mi bizim hesaptan götten sıksam acaba? Herkes sallıyor nasılsa
Asla
5-0 rahat alırız. İstanbulda güneş de açtı.
Tanrı bizim almamızı istiyor
Forumda o vazifeBen de mi bizim hesaptan götten sıksam acaba? Herkes sallıyor nasılsa
Havertz duser miÜretkenlik azalırdı. Traore de Barış Alper gibi oyun bilgisi zayıf bir adam. Çalışkan ve teknik bir kanat daha doğru olur.
Chelsea'den düşeni kapma zamanı şu an.
ekürisi @Emre Zeytinli ile birlikteOral sever fenerbahcede yaz
Evet sarıyer karlı görünüyor pazar günü. Fakat Ataşehir yağmurlu görünüyor. Muhtemelen öyle ahım şahım bir şey olmaz.TS maci gunu kar yagacak diyorlar
Bize gelecekler kimlerAmir'in Beşiktaş'a gideceğini günler öncesinde açıklamış idim.